Alaplı

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN ANLAMLI 'VEDA'

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN ANLAMLI 'VEDA'

 Alaplı Muhtarlar Derneği tarafından Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan ve başka bölgelere tayinleri çıkan 10 rütbeli Asker için bir veda yemeği düzenlendi.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı şunları söyledi; Sayın Jandarma Garnizon Komutanım ve personeli,  çok Değerli Muhtarlarım,  Saygıdeğer Basın Mensupları ve kıymetli misafirlerimiz.

Öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için gözünü kırpmadan canını siper eden tüm Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, bizleri kırmayarak nazik davetimize icabet ettiğiniz için Alaplı Muhtarlar Derneği olarak hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Aylardır sadece ülkemizde değil, tün dünyada etkisini gösteren ve hayatı durma noktasına getiren bir virüs ile mücadele etmekteyiz. Bu mücadelede herkes üzerine düşenden daha fazlasını yapmaya çalıştı.

Özellikle sokağa çıkma kısıtlamaları ve şehirlerarası giriş çıkışların yasaklandığı dönemde güvenlik görevlisi arkadaşlarımız, Komutanlarımız, Askerlerimiz büyük bir özveri ile gecelerini gündüze katarak hem virüsle mücadele hem de güvenliğimizi sağlamak için büyük gayret gösterdiler.

Bu gayretleri ve mücadelelerinden dolayı tüm güvenlik güçlerimize şahsım, yönetim kurulum, muhtarlarım ve Alaplı halkı adına teşekkür ediyorum.

Bizlerin güvenliğini sağlamak amacıyla ülkemizde ve ülkemiz dışında görev yapan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan güç kuvvet diliyorum.

Bu akşam ki yemeğimizin ardından aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde ve yeni görevlerinde başarılar diliyor, hepinizi şahsım ve yönetim kurulum adına bir kez daha sevgi ve saygıyla selamlıyorum'.

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı'nın ardından söz alan Jandarma Kıdemli Başçavuş Mükremin Sabuncu'da yaptığı konuşmada kısa süre önce göreve başlayan Alaplı Muhtarlar Derneği yönetiminin ilçede bulunan Şehit Mezarlarında yaptıkları çalışmaları gururla takip ettiklerini ifade ederek her konuda kendilerine yardımcı olan Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı, yönetim kurulu üyeleri ve İlçedeki tüm muhtarlara teşekkür ettiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Alaplı Jandarma Komutanlığı'nda görev yaparken başka illere tayinleri çıkan türbeli Askerlere Plaket verme törenine geçildi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!