Genel

SANKO OKULLARI, GAZİANTEP'İN GURURU OLDU

SANKO OKULLARI,  GAZİANTEP'İN GURURU OLDU

 Gaziantep'ten dünyaya açılan bir eğitim ekolü olan, SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi ile SANKO Koleji öğrencilerin, MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) sınavında Türkiye genelinde ilk 20’de 1 derece, ilk 50’de 3 derece alarak  büyük bir başarıya imza attıkları öğrenildi.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, Milli Savunma Üniversitesi sınavına 80’i SANKO Okulları’ndan olmak üzere Türkiye genelinde 451 bin 272 öğrencinin katıldığını söyledi.

Milli Savunma Üniversitesi Sınavına Sanko Okullarının damga vurduğunu belirten Asyalı ; "SANKO Liseleri öğrencileri Türkiye 20’nciliği, 25’inciliği, 30’unculuğu derecelerinin yanı sıra, Türkiye genelinde ilk 50’de üç, ilk 150’de sekiz, ilk 500’de 11, ilk binde 15, İlk 2 binde 21, ilk 5 binde 45 ve ilk 10 binde 74 derece elde etti.

Böylesine zorlu bir dönemde öğrencilerinin elde ettikleri başarılı dereceleri ile Gaziantep’in gururu oldu. Tüm öğrencilerimi kutluyorum, emeği geçen öğretmenlere ve desteklerini esirgemeyen velilere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!