Karadeniz Ereğli

ET SEVENLERE MÜJDE; UMID STEAKHOUSE AÇILDI

ET SEVENLERE MÜJDE; UMID STEAKHOUSE AÇILDI

Kdz. Ereğli'nin  yeni lezzet durağı UMİD Steakhouse damak tadını sevenlere  kapılarını açtı. UMID Steakhouse damak çatlatan lezzetleri ile sizleri konuk etmeye hazır.

Etin sanata dönüştüğü nokta olan ve işinde uzman ustaların eşsiz sunumlarıyla hazırladıkları lezzetler sizleri bekliyor. Steak çeşitleri, sabah kahvaltısı, gece çorbası, çöp şişleri, leziz tatlılarıyla Kimyon Steakhouse damak tadına önem verenlerin yeni durağı olacak.

Kdz. Ereğli'de Restaurant kültürüne yeni bir boyut kazandıracak olan UMID Steakhouse  Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan,  Alaplı Belediyesi meclisi Üyeleri, Kdz. Ereğli  TSO  Başkanı Aslan Keleş, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak ve  davetlilerin katılımıyla açıldı.

Açılışta yeni iş yerinin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan  Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Alaplılı bir girişimcinin Kdz. Ereğli'de böylesine güzel bir iş yerinin açması bizleri çok sevindirmiştir. Girişimci arkadaşımızı kutluyoruz.  İnşallah hayırlı olur, bereketli olur temennisiyle Allah bereket versin diyoruz” dedi.  Kurdelenin kesilmesinin ardından davetliler  UMID Steakhouse’yi gezdi.

 UMID Steakhouse’u Kdz. Ereğli'ye  kazandıran Ümit Erdun,  Steakhouse'un bir    biftek evi olduğunu söyledi. Arjantin tarzı Marinasyonsuz et olduğunu ifade eden Erdun; "Etlerimiz herhangi  bir sos ve başka karışımla terbiye edilmeden DRY AGE denilen tuzlu dolapta 28 ile 40 gün arasında dinlendirilerek yumuşatılan kalın sırt etidir.

Damak tadınızı keyiflendirecek olan UMID Steakhouse menüsünde dinlendirilmiş kalın sırt etinden DALLAS,TEXAS, NEW YORK, T-BONE ile  biftek, pirzolanın, yanı sıra hazırlanan malzemeler ile farklı lezzetlerin bir araya geldiği  kendi imalatımız Alaplı  Kasap, İnagöl köfte çeşitleri, sucuk ve tavuk ürünleri ile yüzde yüz dana etinden imal edilmiş hamburger çeşitleri bulunuyor.

İşletmemizdeki tüm hamur ürünleri katkısız olarak fırınlarımızda imal edilmektedir. Özel olarak imal edilen etli steak  Salata ve soğuk mezelerin yanı sıra mercimek, paça ve bölgemizde bulunmayan  tandır çorbasını menümüze ekleyeceğiz. Bazı farklı soslarla yapılan özel steaklerimiz var. Farklı farklı yemeklerimiz var, dünya mutfağından yemeklerimiz var. Biz menüye baki, sabit kalmıyoruz. İnsanların aklından geçen, o anda canını istediği farklı bir yemek olabilir, buna da tabi ki yok demiyoruz elimizden geldiğince arzu ettiklerini ürünü yapıyoruz. Bir nevi burayı hayal mutfağı gibi düşünebiliriz. O an aklınızdan geçeni istiyorsunuz, mevcut konseptimize uygun bir ürünse hemen biz çıkartıp ikramda bulunuyoruz, kesinlikle kısıtlama yok bizde. Ne arzu ederlerse onun ikramını yapıyoruz”

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz UMID SteakHouse’de sosyal donatılar olarak abdest alma yerleri, bay ve bayan mescidi ve anne bebek bakım odası ile müşterilerimizin araçlarını park edebilmeleri için vale hizmeti vermekteyiz." dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!