Zonguldak Merkez

NARKOTİMLER GÖZ AÇTIRMIYOR...

NARKOTİMLER GÖZ AÇTIRMIYOR...

 Zonguldak ve ilçelerinde Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınanlardan 4 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı yapılan operasyonda; Ereğli ilçesinde E.G. (36) ve Y.K. (33) Çaycuma ilçesinde R.Ö. (31) ve F.U. (36), İl Merkezinde ise M.Ö. (38) ve M.İ. (42) isimli şahıslar yapılan takip sonucu Narkotimlerce yakalandı.

Yapılan aramalarda 95 gram Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde ve bin 410 lira suçtan elde edilen para ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan E.G. “uyuşturucu madde ticareti suçundan” tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şahıslar ise ‘Adli Kontrol’ şartı ile serbest bırakıldılar.

İL GENELİNDE, 10 GÜNDE…

Diğer yandan, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde il genelinde 2-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen 18 operasyonda 31 şahıs yakalandı.

Toplamda 302 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilen operasyonlarda, suçtan elde edildiği iddiasıyla 5 bin 770 liraya ile 2 adet silah ve bu silahlar ait 49 mermiye el konuldu. Adliyeye sevk edilen şahıslardan E.A. (31), Ü.Y. (38) ve E.G (36) ise tutuklanarak cezaevine gönderildiler.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!