Karadeniz Ereğli

BAŞKAN BOZKURT, DEVREYE GİRDİ, KAPALI YOLLAR AÇILDI

BAŞKAN BOZKURT, DEVREYE GİRDİ, KAPALI YOLLAR AÇILDI

 Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt devreye girdi. Abdi köyüne bağlı 5 mahallede yaşayan vatandaşların, mahallerinin yollarının de bir an önce açılması isteklerine duyarsız kalmayan Bozkurt, “Mahalle sakinlerimiz hiç endişelenmesin. İki gün içinde yolları açılmazsa, ben gerekirse kendim bir iş makinesi ayarlayıp, tüm mahallelerin yollarını artıracağım.” dedi. Sözünü tutan Bozkurt, Kaymakamlık kanalıyla iş makinesi kiralanmasını sağlayarak tüm mahallelerin yollarını açtırdı.

Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan ana artel köy yollarını  açmak için İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarına, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt da, Kdz. Ereğli Kaymakamlığınca iş makinesi kiralanmasını sağlayarak, köylere bağlı mahalle yollarının açılmasına destek verdi.

İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarının açılmasında önceliği ana arter yollara vermesi üzerine, kapalı olan köylere bağlı mahalle yollarının da bir an önce açılması için Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt devreye girdi.

5 gün aranın ardından mahallelerine ulaşımın sağlanmış olması mahalle sakinlerince büyük bir memnuniyetle karşılandı. Abdi köyünün 5 mahallesinde yaşayan vatandaşlar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a teşekkür etti. Bozkurt'un göreve geldiğinden beri toplumsal sorunlara gösterdiği duyarlılığın , vatandaşın siyasetçilerden beklentilerine de iyi bir örnek oluşturduğunu belirten mahalle sakinleri, “Kendisinin çalışmalarını takdir ediyoruz ve memnuniyetle takip ediyoruz. Bizim sorunumuzun çözümüne de duyarlılık göstererek, kısa sürede çözülmesini sağladı. Siyaset çözüm üretme sanatı ise, Sayın Bozkurt bunu en güzel şekilde yerine getiriyor. “ dediler.

Öte yandan, AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt, elektrikte yaşanan arızaların en kısa sürede giderilerek, en kısa sürede tüm köylere elektrik verileceğini ifade etti.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!