Alaplı

İLÇE SPOR MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

İLÇE SPOR MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

 Alaplı Aktif, Gençlik Spor Kulübü yönetimi Alaplı Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğüne vekaleten atanan Erhan Yavaş'ı makamında ziyaret etti.

Pandemi sürecinde sportif faaliyetlere ara verdiklerini ifade eden Aslancan; "Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübümüz bu zamana kadar Alaplı'da binlerce sporcu kazandırdı. Sporcularımız birçok branşta altın, gümüş ve bronz madalya olmak üzere yüzlerce başarı elde etmiştir. Pandemi sürecinden dolayı sportif faaliyetlere bir süreliğine ara verdik.  Normalleşme sürecinde yeniden ilçemizi sportif faaliyetlerde başarı ile söz ettirecek madalyalar kazanacağız. Bu süreçte de siz müdürümüzden destek bekliyoruz. Bu vesile ile atandığınız yeni görevinizde üstün başarılar dileriz." dedi.

Alaplı Gençlik ve Spor Müdür vekili Erhan Yavaş'ta ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade etti.  Yavaş; "Devletimiz kaynaklar harcayarak spor tesislerini kurup vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştur. Bu kurumlar vatandaşlarımızın kurumlarıdır. Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan kurtulması için Aktif, Gençlik Spor kulüpleri gibi kulüplere ihtiyaç vardır. Müdürlüğümüz olarak her zaman kulüplerimizin ve  gençlerimizin yanınızdayız" dedi.

Alaplı Aktif, Gençlik Spor Kulübü yönetimi daha sonra ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma bölük komutanlığını ziyaret etti.

Ziyarete  milli güreşçi Kulüp Başkanı Barış Aslancan ile birlikte yöneticilerden Mustafa Atmış, Alpay Gün ve Sezai Özdemir katıldı. 

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!