Alaplı

ALAPLI’YA YENİ YAŞAM ALANLARI KURUYORUZ

ALAPLI’YA YENİ YAŞAM ALANLARI KURUYORUZ

 Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Çay Tarla mevkiinde 82 dairelik yeni bir yerleşim alanı kuruluyor.

Alper İnşaat olarak, 82 dairelik yeni bir site yapmak için kolları sıvadık.

Alaplı ilçesinde modern inşaat yapılmasında büyük katkıları olan Alper İnşaat firması, Merkez mahallesinin Mollabey güzergahındaki Çay tarla mevkiinde toplam 16 bin 555 metre karelik bir alanda 82 dairelik modern bir site yapmak için yasal izinlerin tamamlanmasını bekliyor.

Alper İnşaat sahibi Burhan Alper konu hakkında yaptığı açıklamada; “ilçemizin yaşam alanları sınırlarını genişletmeye devam ediyoruz. Kapalı Pazaryeri yolu üzerinde, Anadolu Lisesi arkasındaki 16 bin 555 metrekarelik Çaytarla mevkiinde yeni bir yaşam alanı kurmayı planladık. Belediyemizden yasal izinler çıkar çıkmaz inşaata başlayacağız” dedi.

Çaytarla ilçemizin yeni cazibe merkezi olacaktır.

İnşaat çalışmaları esnasında 50 kişiye iş imkanı sunulacağını ifade eden Alper; “Yaklaşık iki ya da iki buçuk yıl içinde tamamlamayı planladığımız 82 dairelik site inşaatında 50 kişiden fazla insanımız iş imkanına kavuşacaktır, ilçemizdeki inşaat sektörü de bu planlamadan faydalanacaktır.  Çaytarla mevkiinde yapılacak bu sitede yaklaşık 400 ile 450 kişi ikamet edecek olduğunu düşünürsek nerdeyse bir mahallede yaşan nüfus kadar yeni sakinlerimiz olacak, o bölgemizin kaderi değişecek ve o Çaytarla ilçemizin yeni cazibe merkezi olacaktır” dedi.  

Yasal izinlerle birlikte inşaatımıza derhal başlayacağız.

Yasal izinler alındığında inşaata derhal başlanacak diyen Alper İnşaat firma sahibi Burhan Alper; “Toplam 16 bin 555 metrekarelik alanın, 2 bin metre kare çocuk parkı alanı ve 4 bin metre kare yol alanı olarak kamu yararına terk ederek 10 bin 720 metrekarelik alanında 80 dairelik konut ve altında işyerleri Alaplı halkının hizmetine sunulacaktır. Yetkili mercilerden alınacak yasal izinlerle birlikte inşaatımıza derhal başlayacağız.

Alper Fındık ve Alper İnşaat olarak her zaman ilçemize katma değer kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler Alaplı’da kazanıp yine Alaplı’da harcıyoruz. Harcamaya da devam edeceğiz” dedi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!