Alaplı

KDZ. EREĞLİ VE ALAPLI’DA NARKOTİK OPERASYONU

KDZ. EREĞLİ VE ALAPLI’DA NARKOTİK OPERASYONU

 Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçelerinde eş zamanlı narkotik operasyonları düzenledi. Operasyonda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 4 yıl aranması olan bir şahısın yakalanarak tutuklandı öğrenildi.

Zonguldak Valiliği operasyonla ilgili yaptığı açıklama şöyle;  “Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, yapılan takip sonucunda; Narkotimler başta olmak üzere, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; 25.05.2021 günü il merkezinde, Ereğli’de ve Alaplı’da olmak üzere dokuz adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlenilmiş olup, dokuz şahsa narkotik konularından işlem yapılmıştır. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 4 yıl aranması olan şahıs yakalanmış adli makamlarca şahıs tutuklanmıştır.

 

Operasyon kapsamında adreslerde yapılan aramalarda; 350 gram Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde ve uyuşturucu madde yetiştirmekte kullanılan çok sayıda materyal ele geçirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!