Alaplı

VEFA GÖNÜLLÜLERİNDEN ORMANLI YA ÇIKARMA

Vefa Sağlık Gönüllüleri Derneğinin düzenlediği ve Anadolu Hastanesi, Deniz Feneri, Yalçınkaya Tıp Merkezi, Ağız ve Diş Hastanesi ve Duyan işitme Merkezinin katkılarıyla Ormanlı Sinitli İlköğretim Okulunda sağlık taraması yapıldı.

FINDIĞIN GELECEĞİ LİSANSLI DEPOCULUKTAN GEÇİYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, fındığın geleceği açısından lisanslı depoculuk sisteminin faaliyete geçirilmesi gerektiğini söyledi.

TURİZM FUARINDA GÜMELİ STANDI İLGİ GÖRDÜ

Bu yıl 15'incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Gümeli standı büyük ilgi gördü.

EREĞLİ DE ASKIDA EKMEK UYGULAMASI

Zonguldak ın Ereğli ilçesinde, bir ekmek fırını tarafından başlatılan askıda ekmek uygulaması ile günde onlarca ihtiyaç sahibi vatandaşın günlük ekmek ihtiyacının karşılanıyor.

BAŞKANLARDAN ÇİMENOĞLUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Demokrat Partiden istifasının ardından AK Partiye geçen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğluna, hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

ALAPLIDA ATIK YAĞDA GERİ DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Alaplı Belediyesi bir süre önce lokanta ve yemekhanesi bulunan kurum ve kuruluşlara bidon dağıtmak suretiyle uygulamasına başladığı Atık Yağ Geri Dönüşüm Projesine fiili olarak ilk katılan kurum, Kdz. Ereğli Özel Yıldırım İzmirlioğlu İlköğretim Okulu oldu.

ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ÇİMENOĞLUNA ZİYARET

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Belediyesinden engelliler haftası için planladıkları etkinliklere destek talebinde bulunurken, kaldırım işgallerinin de sona erdirilmesini istedi.

Aynı aileden 3 kişi öldürüldü

Zonguldakta sır cinayet

CHP THK ZİYARET ETTİ

CHP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü Türk Hava Kurumunu ziyaret ederek 86 ıncı kuruluş yıldönümünü kutladı.

POSBIYIK VATANDAŞA HESAP VERDİ

29 Mart 2009 tarihindeki Yerel Seçimlerde 4. Kez Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Halil Posbıyık, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da halkın karşısına geçerek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verecek.

ALAPLI İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİNE KAMERA SİSTEMİ KURULDU

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 150 öğrencinin eğitim gördüğü İMKB Anadolu Öğretmen Lisesine öğrencilerin güvenliğini sağlamak için 21 adet güvenlik kamerası takıldı.

ÇİMENOĞLU İLÇE GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, amaçlarının ilçeye hizmet olduğunu ve Alaplı’ya iktidar gücüyle beraber çok daha fazla hizmet edeceklerine inandıklarını söyledi.

ÇİMENOĞLU RESMEN AK PARTİLİ OLDU

Demokrat Parti den istifa ederek Ak Partiye katılan Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğluna AK Parti gurup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti rozeti takıldı.

ALAPLI DA SİMİT FİYATINA EKMEK

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde bir ekmek fırını simit fiyatına ekmek satışı yapıyor.

ÇİMENOĞLUNUN ROZETİNİ ERDOĞAN TAKTI

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu na Ak Parti rozetini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı.