Alaplı

KESİM BELGESİ ALMAK İSTEYENLER BAŞVURU YAPSIN

Alaplı ilçesi Hasanlı Köyü Muhtarı Recep Tufan, sosyal medya üzerinden çok çarpıcı açıklamada bulundu.

BAŞKAN NURİ TEKİN, BAŞARILI BİR ANJİYO OPERSAYONU GEÇİRDİ.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, başarılı bir operasyon geçirdi.

GÜMELİ YAYLA YOLUNDA ÇALIŞMALAR BÜYÜK BİR HIZLA DEVAM EDİYOR

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Gümeli beldesi yayla yolunda beton kaplama çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

DERE AĞZINA TEHLİKELİ İSKELE!!!

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde, Dereağzına inşa edilmek istenilen iskelenin tehlike oluşturacağı nedeniyle tepki gösterildi.

OKTAY, "LİMAN ELZEMDİR"

MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay, Ticaret hacmini her geçen gün arttıran Kdz. Ereğli ve Alaplı Bölgesi mutlaka bir konteyner limanı kazandırılması gerektiğini söyledi. Oktay, "Ticaret hacmini her geçen gün arttıran Alaplı konteyner limanı yapılması elzemdir" dedi.

ÖZTÜRK’TEN ALAPLI LİMAN PROJESİNE TAM DESTEK

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde, Eski Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Öztürk, CED Raporu onaylanmış yatırımcısı hazır ve devletin kasasından bir kuruş çıkmayacak , Alaplı Limanın biran önce hayata geçirilmesi konusundaki iyi niyetli çalışmalara tam destek verdiğini bildirdi.

ALAPLI’NIN MERKEZİNDE, KANALİZASYON REZALETİ

VATANDAŞ UYARIYOR!, “KOLERA OLACAĞIZ” Alaplı’nın Merkez Mahallesine bağlı Gençlik Sitesi sakinleri sokaklarından akan, A. Zeki Atalay İlk Okulu İnşaatına doğru ilerleyen lağım suyu nedeniyle, kokudan rahatsız olduklarını belirterek, “iki aydır yetkililerden yardım istediklerini ve hiçbir dönüş olmadı” diyerek yetkiliklere isyan ettiler.

ERDEMİR, DERECEYE GİRENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması Sergisi 6’ncı kez sanatseverlerle buluşuyor

“30 MİLYON FAZLA PARA GELDİ, PARASIZLIKTAN YAKINILIYOR”

Chp'li İstanbul Belediyesinden Alamadığı Desteği, AK Partili Düzce Belediyeden Alanların, ‘CHP'liyim diye İller bankasından Kredi Alamıyorum’ Demesi Tamamen Algı Oluşturmadır"

REŞAT KAPTAN’I KAYBETTİK!

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde, Kaptan Reşat Karaçam (89) yaşamını yitirdi.

OCAK, “2022’DE ALAPLI’DA İŞSİZ KALMAYACAK”

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, “Söz verdiğimiz gibi 2022 tarihinde Alaplı ilçemizde işsiz gencimiz kalmayacak” dedi.

SÜNNET ŞÖLENİ CUMA GÜNÜ

Alaplı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 21. Geleneksel sünnet Şöleni 13 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek.

KDZ. EREĞLİ’DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ihtiyaç duyulan yollara dökülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde takip etti. Posbıyık, “Bu yıl 12 bin ton sıcak asfalt, 120 bin metrekare emisyon asfalt çalışması yapacağız” dedi.

VALİ, BELEDİYE BAŞKANLARI VE BASIN….

Zonguldak valisi Mustafa Tutulmaz, 9 Haziran 2020 tarih ve 274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Zonguldak Valiliği görevine atanır atanmaz çok kısa sürede tüm ilçeleri gezerek yetkililerden ilçeler hakkında bilgiler aldı. Görev yaptığı her ilde güven veren tavırlarıyla beğeni toplayan vali Tutulmaz, 13 Eylül 2020 tarihinde Alaplı ilçesini ziyaret etti.

VALİ TUTULMAZ, ALAPLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alaplı ilçesini ziyaret etti. Vali Tutulmaz ilk olarak, Alaplı Balıkçı Barınağına geçerek balıkçıların sorunlarını dinledi.