Alaplı

ALAPLI DA TÜKETİCİ SORUNLARI DEĞERLENDİRİLİYOR

Zonguldakın Alaplı ilçesi Tüketici Koruma Derneği Başkanı Halit Tekin, 2010 yılı içerisinde hassasiyet gösterdikleri tüketicinin korunması ve sorunlarının çözümü için yapılan 460 müracaatın 400’ünün değerlendirilerek çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

ALAPLI DA YARALI KÖPEĞE VATANDAŞ SAHİP ÇIKTI

Zonguldakın Alaplı ilçesinde bir otomobilin çarptığı sokak köpeğine hayvan sever bir vatandaş sahip çıktı.

ALAPLI YA FATİH KÖPRÜSÜ YAPILACAK

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, ilçenin iki yakasını birleştirecek olan Fatih köprüsünün TBMM eski Başkanı Zonguldak Milletvekili Köksal Toptanın girişimleri ile yapım aşamasına geldiğini söyledi.

ALAPLI DA SERACILIK DESTEKLENMELİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde sera işletmecisi Recep Tufan, ilçede 2000 yılından itibaren yaygınlaşmaya başlayan seracılığın desteklenmesi gerektiğini söyledi.

MHP MİLLETVEKİLLERİ ZONGULDAKI DAHA İYİ ANALİZ EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay, Zonguldak ve Alaplı'nın sorunlarını, bölge milletvekillerinin göremediğini, MHP İzmir Milletvekili Erdal Sipahinin görmesinin ise düşündürücü olduğunu söyledi.

GÜNDEM GAZETESİ TESİSLERİNİ YENİLEDİ

Zonguldakın Ereğli ilçesinde basın sektöründe Gündem Gazetesi ile uzun yıllar Ereğli ve Alaplı ilçelerinde kamuoyunun nabzını tutan Eser Matbaa ve Gazetecilik, gazete ve matbaa sektörüne de hızlı bir yükseliş içine girdi.

EREĞLİ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDEN LİTVANYA GEZİSİ

Zonguldak ın Ereğli ilçesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri Litvanya gezisini tamamlayarak ilçeye döndü.

ALAPLI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Zonguldakın Alaplı ilçesi Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

GÖNLÜM AK PARTİDEN YANA

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, hangi partiye geçeceği konusunda gönlünün AK Partiden yana olduğunu söyledi.

EMEKÇİLERİN TALEPLERİ GÖRMEZDEN GELİNİYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Eğitimsen Temsilcisi Mehmet Salcı, AK Partinin adımda İleri demokrasi lafları ederken, özünde ise emekçiler üzerinde baskısını daha da artırmakta, emekçilerin taleplerini görmezden geldiğini söyledi.

ALAPLI BELEDİYESPOR YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulunda, mevcut yönetim kurulu güven tazeleyerek yeniden göreve seçildi.

ALAPLI KABUĞUNA SIĞMIYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Belediyenin resmi alan sınırlarının 1966 yılında çizilen şekliyle durduğunu ve belediyenin sınırlarını mevcut mücavir alan sınırlarına getirmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

ALAPLI DA AÇILAN-KAPANAN İŞYERLERİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 2010 yılı içinde 78 işyeri açılırken, 59 işyeri ise kapandı.

ALAPLIDA ASAYİŞ OLAYLARINDA ARTIŞ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 2010 yılı içinde asayiş olaylarında artış yaşanırken 476 olay ve 35 trafik kazası meydana geldi.

CHP EREĞLİ KADIN KOLLARINDAN ALAPLI CHP YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli Kadın Kolları Teşkilatı CHP Alaplı ilçe Teşkilatını ziyaret etti.