Alaplı

ALAPLI LİMAN KENTİ OLACAK

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, ALPORT Liman projesi ile Alaplı nın liman kenti olacağını söyledi.

ALAPLIDA TEMİZLİK ARAÇLARI YENİLENİYOR

Alaplı Belediyesince temizlik hizmetlerinin özel firma kanalıyla yürütülmeye başlandığı ilçede çöp toplama araçları da yenileniyor.

ALAPLI EML DE ORİGAMİ SERGİSİ AÇILDI

Alaplı ilçesi İMKB Teknik ve Endüstri Meslek lisesinde kağıt kaplama sanatı adı verilen Origami sergisi açıldı.

DEMİRYOLU BATI KARADENİZİN KALKINMASINI HIZLANDIRACAK

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Adapazarı-Karasu-Ereğli-Bartın demiryolu projesinin Batı Karadeniz Bölgesi için çok önemli bir proje olduğunu ve bölgenin kalkınmasında önemli bir rol oynayacağını söyledi.

MAĞDUR AİLEYE BELEDİYE ELİNİ UZATTI

Alaplı Belediyesi, 17 Ocakta evlerinde çıkan yangında eşyalarının bir kısmı yanan Duman ailesine, ev ve giyim eşyası yardımında bulundu.

AGD DEN EREĞLİ ÇIKARTMASI

Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve ERDEMİR Basın ve Halkla İlişkiler Şefi Noyan Keskin i ziyaret etti.

ALAPLI DA MEME KANSERİ VE ERKEN TANI SEMİNERİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çatak İlköğretim Okulun da Halk Eğitim Merkezi ve Ereğli Rötary Kulübü işbirliği ile kadınlarda meme kanseri ve erken tanı semineri verildi.

BASKETBOL ŞUBESİ KAPANMAYACAK

Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç, Bu iddialar mesnetsiz ve dayanaksızdır. Bunlar, Erdemirspor ve ERDEMİR i yıpratmaya yönelik spekülasyonlardır dedi.

İNŞAAT HALİNDEKİ CAMLARI VE KAPILARI CÜRÜMÜŞ SOĞUK EVDE YAŞAM MÜCADELESİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Bektaşlı köyü Cinler Mahallesi'nde yaşayan Çetin ailesi yokluk ve yoksulluk içinde yaşam mücadelesi veriyor.

AGD DEN EREĞLİ ÇIKARTMASI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve ERDEMİR Basın ve Halkla İlişkiler Şefi Noyan Keskin’i ziyaret etti.

ALAPLI EML DE ORİGAMİ SERGİSİ AÇILDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi İMKB Teknik ve Endüstri Meslek lisesinde kağıt kaplama sanatı adı verilen Origami sergisi açıldı.

YANGIN MAĞDURU AİLEYE, ALAPLI BELEDİYESİ YARDIM ELİNİ UZATTI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediyesi 17 Ocak’ta evlerinde çıkan yangında eşyalarının bir kısmı yanan Duman ailesine, ev ve giyim eşyası yardımında bulundu.

ALAPLI DA TEMİZLİK ARAÇLARI YENİLENİYOR

Zonguldak ın Alaplı Belediyesince temizlik hizmetlerinin özel firma kanalıyla yürütülmeye başlandığı ilçede çöp toplama araçları da yenileniyor.

ALAPLI AKTİF GENÇLİK BAYANLARDA 2.OLDU

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Aktif Gençlik Spor Kulübü’nün voleybol genç bayan takımı 2010-2011 sezonunu Kilimli Spor’un ardından ikinci olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

ASLANKILIÇ GÖZ ALTINA ALINDI

Kilimli Belediyesi eski Başkanı Ali Arslankılıç, 23 kişi ile birlikte gözaltına alındı.