Alaplı

EĞİTİMSEN 17 YAŞINI KUTLUYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Eğitim-sen Temsilcisi Mehmet Salcı, Sendika olarak emekçilerin haklarının ancak demokratik, laik, eşitlikçi ve barış içinde bir ortamda anlam bulacağı inancında olduklarını söyledi.

KENT KONSEYİNDEN KAYMAKAM MEMÜK E ZİYARET

Alaplı Kent Konseyi başkanı ve Yürütme Kurulu Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ü makamında ziyaret ederek, Alaplı girişi ve çıkışındaki Karayolları proje hatasını şikâyet ettiler.

İÇELLİLER DEMOKRASİ HAFTASINI KUTLADI

Hak ve Eşitlik Partisi(HEPAR) Zonguldak il Başkanı Dr. Cihat İçeller, Demokrasi haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GENEL SEKRETERLER TOBB ZİYARET ETTİ

Zonguldak, Bolu, Düzce, Bartın, Safranbolu, Gerede, Devrek Ticaret ve Sanayi Odaları Genel Sekreterleri TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz ile Genel Sekreter Yardımcısı ve Hukuk Müşaviri İskender Elverdi yi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğindeki makamlarında ziyaret ettiler.

ALAPLI ÇEVRE KORUMA DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLERE SEMİNER

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği tarafından özel bir okulda 7 nci sınıf öğrencilerine yönelik çevre ile ilgili seminer verildi.

AGD DEN HENDEN E ZİYARET

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ZKÜ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden iziyaret etti.

İÇELLİLER ÜLKE PARTİ MEZARLIĞI HALİNE GELDİ

Hak ve Eşitlik Partisi Zonguldak il Başkanı Dr. Cihat İçelliler, defalarca seçimlere katılan ancak yüzde bir bile oy alamayan partilerin olduğunu ülkenin adeta parti mezarlığı haline geldiğini savundu.

AGD DEN ÖNDER E ZİYARET

Yeni yönetimin oluşturulmasından sonra ziyaretlerini sürdüren Alaplı Gazeteciler Derneği yönetim kurulu Ereğli Önder Gazetesini ziyaret etti.

GENÇ BAYANLAR 2. OLDU

Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübünün voleybol genç bayan takımı 2010-2011 sezonunu Kilimli Sporun ardından ikinci olarak bitirerek büyük bir başarıya imza attı.

ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN KAYMAKAM MEMÜK E ZİYARET

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Anadolu Engelliler Derneği Kaymakam Aydın Memük ü ziyaret etti.

ALAPLIÇOK PROGRAMLI LİSESİNDEN TİYATRO GÜNLERİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çok Programlı Lisesince tiyatro günleri etkinlikleri kapsamında Bir düğün bin telaş adlı tiyatro gösterimi sergilendi.

2010 YARDIMLARI AÇIKLANDI

Alaplı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2010 yılı içinde ihtiyaç sahibi 4725 kişiye toplam 845.188.00 TL yardım yapıldığı açıklandı.

GÜMELİ YE SPOR SALONU YAPILACAK

Alaplı Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam beldeye Spor Salonunu yapılacağını söyledi

HAS PARTİ ERDOĞAN A EMANET

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Alaplı teşkilatlandırma ve örgütleme görevi Emrullah Erdoğan a verildi

PROF. DR. ALİ AZAR VEKÂLETEN DEKAN ATANDI

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevine, vekâleten Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Azar atandı.