Alaplı

SOSYAL TESİSLER KİRALAMA BEDELLERİ DÜŞÜRÜLDÜ

Alaplı Belediyesine ait Fatih Mahallesi Fiskobirlik binası yanındaki Belediye Kültür Merkezi ile Merkez Mahallesi eski Tansa binası üzerindeki Belediye Kültür Salonunun kira bedelleri, 2011 yılında geçerli olmak üzere yüzde 20’ye varan oranlarda düşürüldü.

ZONGULDAK TA 60 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Zonguldak Emniyetinin uyuşturucu şebekelerine yönelik yaptığı operasyonlarda, 60 kişi gözaltına alındı.

8 AY SONRA KAYIP MADENCİLERE ULAŞILDI

Zonguldak Karadon da, 17 Mayıs 2010 tarihinde meydana gelen grizu faciasında -720 metrelik ocakta mahsur kalarak hayatlarını kaybeden iki madencinin cansız bedenlerine ulaşıldı

AK PARTİ ZONGULDAKTA 2010 DEĞERLENDİRECEK

AK Parti Zonguldak milletvekilleri 2010 yılını değerlendirme toplantısı yapacak.

CHP Lİ KADINLAR KOLLARI SIVADI

Cumhuriyet Halk Partisi Kadınlardan sorumlu il başkan yardımcısı Neriman Tuncan, İl yönetim kurulu üyesi Hafize Özgün ve İl Kadın kolları sekreteri Ayşe Erterzi, CHP Alaplı İlçe Teşkilatı kadın kollarını ziyaret ettiler.

ERİD POSBIYIKI ZİYARET ETTİ

Kısa adı ERİD olan Ereğli İş Adamları Derneğinin, yeni yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Halil Posbıyıkı makamında ziyaret ettiler.

2011DE 32 BİN METRE KANALİZASYON HATTI

Karadeniz Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2010 yılı içerisinde yaklaşık 10 bin metre kanalizasyon hattı yapılırken, 2011 yılında da kente yeni katılan mahalleler ile birlikte toplam 32 bin metre yeni kanalizasyon hattı yapılacak.

EĞİTİME HİZMET DESTEĞİ SÜRÜYOR

Alaplı Belediyesi, İlçedeki okulların çevre düzeni ve fiziki yapılarıyla ilgili eksiklerinin giderilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

EREĞLİ BELEDİYESİNİN 2010 YILI KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanısıra Sosyal ve Kültürel alanlarda da önemli çalışmalara imza atan Karadeniz Ereğli’yi Belediyesi tarafından 2010 yılı içerisinde önemli çalışmalara imza atıldı.

BELEDİYE ATIK YAĞ PROJESİNİ BAŞLATTI

Alaplı Belediyesi, ilçedeki atık maddelerin geri dönüşümü ile ilgili çalışmalarına bir yenisini daha ekledi; Atık Yağ Geri Dönüşüm projesini de başlattı.

MUHTARDAN ÇEVRE DUYARLIĞI

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Hallı Köyü muhtarı köyde çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla kendi imkanları ile ayaklı çöp bidonu yaptı.

17 ŞUBAT I UNUTTURMAYACAĞIZ

17 Şubat Birlik ve Beraberlik Günü ruhunun yeniden yaşatılması noktasında bir Dernek Başkanı olarak elimi taşın altına sokmaya hazırım.

ÇATUROĞLU BU KEZ GAZA GELMEDİ

Alaplı da kurt siyasetçi olarak gördüğüm AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Milletvekilliği için ilçe Başkanlığından istifa etmeyerek siyaset tezgâhından geçtiğini bir kez daha kanıtladı.

KAYMAKAM MEMÜK KÖYLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Aydın Memük, Gümeli beldesi ve köylerde bir dizi incelemelerde bulundu.

DEVLET ŞEHİTİNE SAHİP ÇIKTI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 1998 yılında Bingöl Karlıova'da şehit düşen bakımsızlıktan harabeye dönen Piyade Er Aydın Kameray'ın mezarı Kaymakamlık ve ilçe Jandarma Komutanlığınca yeniden yaptırıldı.