Alaplı

ALAPLI DA GAZETECİLERLE PROTOKOL KAHVALTIDA BULUŞTU

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda, gazeteciler ve protokol bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ ERDOĞAN DAN AGD YE ZİYARET

AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Alaplı Gazeteciler Derneğini (AGD)ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

ALAPLI YA TEKNOLOJİ FAKULTESİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi(ZKÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Alaplıya Teknoloji Fakültesi kazandırma noktasında iş adamlarının desteğini beklediklerini söyledi.

ALAPLIDA ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM BİLİNCİ AŞILANIYOR

Alaplı ilçesi Çatak İlköğretim Okuluna geri dönüşüm kutuları yerleştirildi.

VALİ ERDAL ATA ALAPLIDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Zonguldak Valisi Erdal Ata, Alaplıda bir dizi incelemelerde bulundu.

ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI

Zonguldakın Alaplı ilçesinde Anadolu Engelliler Derneğinin olağan üstü genel kurulu gerçekleştirildi.

ALAPLI DA DİYALİZ ÜNİTESİ ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Zonguldakın Alaplı ilçesi Belediyesi, ilçede hizmete girmesi planlanan Alaplı Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesinin ödenek yetersizliğinden dolayı yapılamayan çevre düzeni eksiklerini gidermek için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNERE VEDA YEMEĞİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Zekai Güner için veda yemeği düzenlendi.

CHP DE TEZEL VE YAYLA GERGİNLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Teşkilatınca partiye katılan yeni üyeler için rozet takma törenine Muhabbet Tezel ve İl Başkanı Osman Yayla gerginliği damgasını vurdu.

KULİSLERDE KONUŞULAN LİSTELER

2011 seçimlerine yaklaşık 6 ay gibi bir süre olmasına rağmen Zonguldak genelinde siyasi kulislerde partilerin milletvekili sıralamaları şekillenmeye başladı.

ALAPLI CHP YE 25 TDH Lİ PARTİLİ KATILDI.

Türkiye Değişim Hareketinin (TDH) kapatılmasının ardından Alaplı da 25 TDH li törenle CHP ye katıldı.

ALAPLI YASEMİN İÇİN SEFERBER OLDU

Alaplı ilçesi Konak mahallesinde ikamet eden, kalbinde iki delik olan ve astım bronşit hastası ilköğretim okulu 1. sınıf öğrencisi Yasemin Çavdar için okul yönetimi ve öğretmenlerince yardım kampanyası başlatıldı.

POSBIYIK IN 10 OCAK GÜNÜ MESAJI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı yayınladı.

UYSAL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Alaplı nın Siteler Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uysal, 2011 yılı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

ORTAK HAREKET ETMEK GEREK ŞART

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Ahmet Küçük Ereğli nin il olması için Ereğli ve Alaplı nın ortak hareket etmesi gerektiğine dikkati çekti.