Alaplı

EREN DEN ALAPLI OSB DEĞERLENDİRMESİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Organize Sanayi Bölgesi(OSB)Müdürü Ali Eren, 2010 yılında Ticaret ve Sanayi Bakanlığından kamulaştırma çalışmalarında kullanılmak üzere toplam 3 milyon 587 bin TL ödenek gönderildiğini söyledi.

ALAPLI DA 2010 YILINDA 107 YANGIN MEYDANA GELDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 2010 yılında 107 yangın olayı meydana geldi.

GÜNER DEN ADD VE AGD YE VEDA ZİYARETİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zekai Güner ilçedeki veda ziyaretlerini sürdürüyor.

BAŞKAN ÇİMENOĞLU NA DOLANDIRICILIK GİRİŞİMİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na telefonla dolandırıcılık girişiminde bulunuldu.

ŞAHİN DEN KANDİLLİ YOLU MÜJDESİ

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Erol Şahin, yıllardır bitirilemeyen Kandilli-Ereğli karayolu için 1 milyon TL ödenek çıkartıldığını söyledi.

HENDEN DEN ÇİMENOĞLU NA ZİYARET

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr Rıfkı Henden, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜLÜÇ TE PROJELER HAYATA GEÇİYOR

Zonguldak ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Aydın Güngör, geçen senelerde yatırımı gerçekleştirilen projelerin 2011 yılında hayata geçirileceğini söyledi.

ÇATAK İLKÖĞRETİM OKULUNA JENERATÖR ALINDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çatak İlköğretim Okuluna sıkça yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle jeneratör alındı.

ALAPLI DA GERİ DÖNÜŞÜM YAYGINLAŞIYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde bir esnaf kendi kurduğu tesiste topladığı karton, plastik sepet ve şişeleri geri dönüşüme kazandırarak ülke ve ilçe ekonomisine katkı sağlıyor.

ALAPLI DA ÇÖP SORUNU MASAYA YATIRILDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar’ı makamında ziyaret etti.

ALAPLI ÇPL ÜNİVERSİTE TANITIM GEZİSİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Çok Programlı Lisesi tarafından öğrencilere yönelik Üniversite tanıtım ve moral gezileri sürüyor.

-GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU FUTBOLDA BİRİNCİ

Zonguldak ın Ereğli ilçesinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen futbol turnuvasında Gazi İlköğretim Okulu Kız ve Erkek Futbol Takımı dereceye girerek il de yapılacak olan elemelere katılmaya hak kazandı.

TİRYAKİ AİLESİNE KAYMAKAM ÇAY SAHİP ÇIKTI

Zonguldak ın Ereğli ilçesinde 4 ay önce çıkan yangın sonucunda evlerinin büyük bölümü yanan ve kullanılacak hiçbir eşyaları kalmayan Tiryaki ailesine Kaymakam İbrahim Çay sahip çıktı.

İZCİLER KIŞ KAMPINA GİDECEK

Zonguldak ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yıldız Deniz İzci Kulübünce kış eğitim kampı düzenlenecek.

EREĞLİ DE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Zonguldak ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren özel bir hastane tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışına hastane personeli de destek verirken 50 ünite kan toplandı.