Çaycuma

KANTARCI, "HERKESE ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM DİLİYORUM"

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Başta Filistinli kardeşlerim olmak üzere tüm dünyaya barış ve huzur getirmesi dileğiyle, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, herkese şeker tadında bir bayram diliyorum.” dedi

KANTARCI, JAPONYA’DA, ‘TÜRKİYE DEPREMİ’ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Japonya’daki çalışmaları sırasında, Hiyotoshi kentinde GOEN Derneği tarafından açılan “Türkiye Depremi” konulu fotoğraf sergisinin açılışını da yaptı.

İSRAİL'İN FİLİSTİN'E YÖNELİK SALDIRILARI ÇAYCUMA'DA PROTESTO EDİLDİ

Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliğinin çağrısıyla öğretmenevi önünde toplanan emek ve demokrasi güçleri İsrail'in Filistin'e yönelik saldırısına tepki gösterdi. "Filistin halkı yalnız değildir; Soykırıma hayır; Savaşa hayır, barış hemen şimdi" sloganlarının atıldığı eylemde konuşan Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, İsrail ile yapılan ikili anlaşmaların iptal edilmesi ve Filistin halkına ekonomik, sosyal her türlü desteğin sağlanması çağrısında bulundu.

GERSAN’DA İLK OTURUM YAPILDI

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi ile yetkili oldukları Çaycuma Gersan Elektrik A.Ş. arasındaki 2. Dönem Toplu İş Sözleşme Görüşmelerinin ilk oturumunun yapıldığı belirtildi.

GENÇER; "GÖZBEBEĞİMİZ TOGG'A KÖMÜR KARASI RENGİ ÇOK YAKIŞIR"

Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer Yerli Otomobil TOGG’a kömür karası renginin çok yakışacağını söyledi.

“ONU SEVİYORUZ. IŞIĞIYLA AYDINLANIYORUZ.”

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Her birimiz kararlılığı, eşsiz öngörüsü, ileri görüşlülüğüyle tebaa olmaktan çıkarıp eşit haklı vatandaş statüsüne kavuşturduğunu biliyor, daha çok minnet duyuyoruz. Onu özlüyoruz. Onu seviyoruz. Işığıyla aydınlanıyoruz.” dedi.

ÇAYCUMA BELEDİYESİ 12 KONUT DAHA KAZANIYOR

Çaycuma Belediyesi, yaptığı çalışma ile Belediye Evleri’ndeki atıl 12 konutu, kullanılabilir hale getirerek, yeniden belediyeye kazandırıyor.

ELDE ETTİĞİ GELİRİ BELEDİYE EĞİTİM FONUNA BAĞIŞLADI

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın da öğretmeni olan eğitim çınarı Ali Nuri Güntekin, hafta sonu yaptığı imza gününde elde geliri Çaycuma Belediyesi Eğitim Fonu’na bağışladı. Başkan Kantarcı kendisine imzalı kitap da getiren öğretmeni Güntekin’i makam kapısında kucaklayarak karşıladı.

SIFIR ATIK İÇİN BİR ADIM DAHA

Çaycuma Belediyesi Atık Yağların Yönetimi Yönetmeliği hükümleri uyarınca, Motor Yağı Değişim Noktası İzin Belgesi de alarak sıfır atık konusunda bir adım daha attı

İKİ MİLYONLUK TARİHİ ESER YAKALANDI

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde, tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 2’si cami imamı 3 kişi yakalandı.

FİLYOS LİMANINA ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI!

OYAK Savunma ve Güvenlik Sistemleri 150 erkek, 15 kadın aday olmak üzere özel koruma ve güvenlik görevlisi almak için ilana çıktı. Başvurular 5-12 Kasım 2021 tarihleri arasında alınacak.

YÜKSEKTEN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ!

Çaycuma OSB'de bulunan bir fabrikada meydana gelen iş kazasında 1 kişi yüksekten düşmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye sevki sırasında yolda hayatını kaybetti.

ÇAYCUMA’YA, ARAÇ MUAYENE İSTASYONU KURULUYOR

Çaycuma Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısında konuşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, küçük sanayi sitesinin hemen yanındaki Çaycuma’ya araç muayene istasyonu kurulacağını açıkladı.

"ESKİ CEZAEVİ, ÇAYCUMA'NIN GELİŞİMİNE TANIKLIK YAPIYOR"

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Belediye Meclisi toplantısında yapılan çalışmalarla ilgili verirken, eski cezaevinin kendilerine devredildiğini bildirerek, “Burası Çaycuma’nın hafızası, bellek bir mekânı. Eski bir fotoğraf var. Bu cezaevi yapıldığında etrafında hiçbir yapı yok. Koca arazinin içinde tek başına yapılmış. Ta o zamandan beri Çaycuma’nın gelişimine tanıklık ediyor” dedi.

“UZAKTAN KUTLADIĞIMIZ SON BAYRAM OLSUN”

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Ramazan Bayramı nedeniyle bir yayımladığı mesajda, “2020 yılı Ramazan Bayramı’nın uzaktan bayramlaşmak zorunda olduğumuz son bayram olması Yüce Allah’tan en büyük dileğimdir” dedi.