Karadeniz Ereğli

“BİZİM DAVAMIZ MEMLEKET DAVASI"

‘Bizim davamız Memleket davası’ diyen Uysal; “Sorunlarla uğraşırken, sorunlardan kaçmadık, çözmek için uğraştık. Makyaj yaparak halkımızı kandırmadık. Köklü çözümlerle uğraştık. Göreve geldiğimde ilçede kavga vardı, sloganlar vardı. Kavgaları bitirdik, ilçemize huzur geldi. Ben, 'Ona hiçbir şey yaptırmayacağız' diyenlere rağmen çok şey yaptım. 5 yıl yatarak, ayakta uyuyarak ve satarak vakit geçirmedim”

EL ELE VERİP ÇALIŞIRIZ

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ı Seçim Bürosunda ziyaret etti.

POSBIYIK, "BENİM SEVDAM EREĞLİ"

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, bugün basın toplantısı düzenleyerek son şekillenen Belediye Meclis listesinin ardından saha çalışmalarının startını verdiklerini açıkladı.

DEMİRTAŞ’A TÜRK METAL’DEN ZİYARET

Zonguldak Ereğli Türk Metal Sendikası Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KALABALIK SIĞMADI, SOKAKTA VATANDAŞLARI KARŞILADI.

Kdz. Ereğli’ye bağlı Korubaşı, Kemer ve Çavdarlı mahallerinde yaşayan vatandaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’a hayırlı olsun temennilerinde bulunmak hem de destek verdiklerini anlatmak için ziyarette bulundu.

“YETER, BU MİLLETİN ÇOCUĞU, BU MİLLETİN EVLADI VAR"

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, personele seslenerek önemli mesajlar verdi. Yeni dönemde 1 kişinin dahi işten çıkartılmayacağını ve yasaların öngördüğü şekliyle çalışanlara en iyi zammın verileceğini söyleyen Başkan Uysal, adaylığıyla ilgili olarak; “Siyasetin matematiği yok. Ona bakarsanız ben yüzde 99.9 adaydım. Geriye kalan yüzde 0.1 beni yendi. Şimdi de ben, sizin huzurunuzda yüzde 99 değil, 99.999 onları yeneceğim.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR.

Kdz. Ereğli Belediyesi ilçeyi etkisi altına alması beklenen kar yağışına karşı her türlü hazırlığı tamamladı.

UYSAL, “ENGELLİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Kdz. Ereğli Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçedeki engelliler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Uysal, ilçedeki engellilere yönelik pozitif ayrımcılığın süreceğini vurgulayarak engelleri kaldırmaya devam edeceklerini vurguladı.

HAKAN BALBALOĞLU, HASTALARINA ŞİFA DAĞITIYOR.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü Uzm. Dr. Hakan Balbaloğlu hastalarına şifa dağıtıyor.

“KADINA ŞİDDETE KARŞI BURADAYIM DE”.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, “Kadına Şiddete karşı Buradayım De” sloganı ile eylem gerçekleştirildi.

ERDOĞAN'IN KRİTERLERİ UYSAL’I İŞARET EDİYOR.

Göreve geldikten bu yana ilçenin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayan ve alt yapısını yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal’ın şehrin her yerine yaptığı dokunuşların yanında, sosyal, kültürel ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile yaptığı hamle, vatandaşta karşılık buluyor. Gurur ve kibirden uzak duran, kibarlığı ve beyefendiliği, merhameti ile sevilen Başkan Uysal, yetime, yoksula, düşküne ve engelliye yaptığı pozitif ayrımcılıkla da gönüllere girmeyi başardı.

FİDAN, ORGAN NAKLİNİN ÖNEMİNİ ANLATTI...

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi tarafından Organ Nakli Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerde sağlık çalışanlarına organ naklinin önemi anlatıldı.

TÜRK METAL, METİN ERCAN İLE YENİDEN

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi 11. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kongreye tek listeyle giden Metin Ercan yeniden şube başkanı oldu. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak genel kurulda yaptığı açıklamada, “Bütün halkımızı, yerli malı tüketmeye, bu topraklarda, bizim alın terimizle, göznurumuzla üretilen ürünleri tercih etmeye çağırıyoruz” dedi.

KONUT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE KAMPANYA...

Kdz. Ereğli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Demiray, ilçede inşaat sektöründe faaliyet gösteren kişi ve firmaların 31 Aralık tarihinde sona erecek ortak bir kampanya başlattığını söyledi.

İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Karadeniz Ereğli Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu. Gıdadan giyime, ev eşyasından bebek bezine kadar yardım alan aile sayısı her geçen gün artıyor.