Karadeniz Ereğli

AQUA PARK’TA, SINIR TANIMAYAN EĞLENCEYİ YAŞAYIN

Karadeniz Bölgesinde denizin ve havuzun mavisini, doğanın yeşilini buluşturan ilk ve tek adres Aqua Park Kdz. Ereğli’de aynı anda yüzlerce kişiye hizmet veriyor.

GÜLÜÇ GENÇLİK FESTİVALİNDE, ALEYNA TİLKİ SAHNE ALACAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından 30 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Gülüç Gençlik Festivalinde Aleyna Tilki sahne alacak.

BELEDİYEDEN ÇALIŞANINA 3 MİLYON 900 BİN LİRALIK BAYRAM ÖDEMESİ

Kurban Bayramı öncesi personelinin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini hesaplarına yatırıldığını belirten Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 1160 personele, 3 milyon 888 bin lira ödeme yapıldığını belirtti.

BAŞKAN DEMİRTAŞ KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Âleminin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını söyledi.

GÜZEL ŞEHRİMİN GÜZEL İNSANLARI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Kurban Bayramı mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

BAŞKAN UYSAL'DAN KUTLAMA MESAJI..

Zonguldak'ın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Op.Dr. Hüseyin Uysal, Ak Parti’nin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir kutlama mesajı yayınladı.

YENİ İÇME SUYU TESİSİ DEVREYE ALINDI

Zonguldak'ın Ereğli Belediyesi, devreye alınan yeni içme suyu tesislerini, hazırladıkları kısa film gösterimi ile sundu.

DEVLET HASTANESİNDE BİR HEKİM DAHA GÖREVE BAŞLADI...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Devlet Hastanesi’ne atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Ceren Durmaz Engin göreve başladı.

BAYANLARIN ELİYLE GÜLÜÇ BELDESİ, DAHADA GÜZELLEŞİYOR

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediyesinde bayan personel sayısı her geçen gün artarken, sahada yaptıkları çalışmalar beldenin gelişimine büyük katkı sağlıyor.

ÇÖZÜM İÇİN ELİMİ UZATIYORUM

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın, “Esnafla Buluşma Toplantıları”na Kışla Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Uysal'ın en önemli vurgusu ise "Ereğli'nin kavgalardan çok çektiği' yönünde oldu.

GÜLÜÇ'TE MEZARLIKLAR BAKIMA ALINDI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından Örencik Mahallesinde bulunan mezarlıklar genişletilerek bakımları yapıldı.

KIZ ÇOCUĞUNUN ÖLDÜĞÜ, 5 KİŞİNİN YARALANDIĞI OLAYDA BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, bir çocuğun hayatını kaybettiği silahlı çatışma sonrası gözaltına alınan 7 kişiden biri tutuklanarak ceza evine gönderildi.

EREĞLİ'DE KURBANLIKLAR NEREDE KESİLECEK?

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan satış ve kesim yerlerinin belirlendiği bildirildi.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİNDEN GURBETÇİLER GECESİ

Kdz.Ereğli Belediyesi, Avrupa ve dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan ve tatillerini geçirmek için memleketi Kdz.Ereğli’ye gelen gurbetçilere özel bir gece düzenledi. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; gurbetçilerle iftihar edip, gurur duyduğunu belirterek, gurbetçi futbolcu Mesut Özil’e dik duruşu nedeniyle destek çıktı. Başkan Uysal ayrıca gurbetçiler için ‘Gurbetçiler Whatsapp hattı’ kurduklarını açıkladı.

MERHUM , HALİT KARADENİZ MİNNETLE ANILDI

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Önceki Dönem Meclis Başkanı İşadamı Cem Karadeniz'in Babası İş Kadını Gülay Yaman'ın kayınpederi, CHP Kdz. Ereğli eski İlçe Başkanı ve Eski Belediye meclis üyesi İş adamı Merhum Halit Karadeniz’in vefatının 2. yıldönümü münasebetiyle Kdz. Ereğli Orta Cami'de Mevlit-i Şerif okutuldu Merhum Karadeniz bir kez daha şükranla ve minnetle anıldı.