Karadeniz Ereğli

CHP EREĞLİ'DE YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI, DURDU İSTİFA ETTİ.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisinden 24 Haziran seçimlerinde Milletvekili aday adayı olan Sinan Durdu'nun, partisinin son dönemlerde girdiği seçimlerden başarısız çıkması ve partide yenilenme ve değişimin olmamasından dolayı tepkisini dile getirmek için istifa ettiği öğrenildi.

KANDİLLİ'DEKİ İHALEYİ OYAK ERDEMİR ALDI

Türkiye Taş kömürü Kurumu'na ait atıl vaziyetteki Alacaağzı Maden Ocağını OYAK Erdemir'in aldığı bildirildi.

TEKİN, GREV İŞÇİLERİNE DESTEK VERDİ

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikasınca Tat Metal AŞ. iş yerlerinden bu sabah başlatılan greve ilk destek Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin’den geldi.

Uysal, “Vakit Ereğli Vakti”

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 24 Haziran seçimlerinde partilerinin adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklenmesi gerektiğini bildirdi.

Başkan Demirtaş'ın makamı doldu, taştı...

Gülüçlü vatandaşlar, Başkan Demirtaş’a teşekkür etti

ESKİOĞLU,“EREĞLİ İL OLMAYI HAK ETMİŞ BİR İLÇEDİR”

Alaplı Kaymakamı ve Ereğli Kaymakam Vekili Saim Eskioğlu vatandaşların bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında Ereğli’nin il olmayı hak etmiş bir ilçe olduğunu söyledi.

ODABAŞ “İŞÇİNİN KABUL ETMEYECEĞİ ŞARTI ONAYLAMAYIZ”

Türk Metal Sendikası’ndan, sözleşme görüşmelerinde grev kararı alınan süreçte Tat Metal’in açıklamalarına sert tepki gösterildi. Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ve İş Yeri Baş Temsilcisi görevini yürüttüğü sırada Tat Metal’den işine son verilen Kuntay Baykal ile birlikte Büyük Anadolu Ereğli Hotel’de basın toplantısı düzenlendi.

Türkmen, Köy Ziyaretlerini Sürdü

AK Parti 22. Ve 23 Dönem Zonguldak Milletvekili ve AK Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Polat Türkmen seçim çalışmalarını Bayramın 2. Günü Ereğli İlçesinde bağlı Yanlızçam, Dağlıca, Esenköy, Güllük, Akkaya ve Alacabük köylerinde sürdürdü.

Erdemir, Ramazan Bayramını Kutladı

Erdemir, Ramazan Bayramını Kutladı

Başkan Uysal; Vatandaşlarımıza soframızı ve gönlümüzü açtık

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

KDZ EREĞLİ'DEN AFRİKA VE ASYA'DAKİ ÇOCUKLARA YARDIM KÖPRÜSÜ

Türkiye’nin en büyük jeneratör üreticilerinden biri olan ve 90 farklı ülkeye ihracat yapan Güçbir Jeneratör Firması Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karakaya, Afrika ve Asya ülkelerindeki 350 yetim çocuğa ramazan ayı boyunca iftar yemeği veriyor.

ALAPLI İLE EREĞLİ BİR BÜTÜNDÜR

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş'i ziyaret etti. Ocak, ziyarette yaptığı konuşmada, Alaplı TSO olarak, Ereğli TSO ile her zaman işbirliği içerisinde olmaya hazır olduklarını söyledi.

BAŞKANLIK BAYRAĞI, YAZICI’DAN YAZICIOĞLU’NA GEÇTİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO), Meclis Başkanlığı devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Eski Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Oda’nın Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan törende yaptığı konuşmada, 15 Nisan organ seçimlerinde üyelerin TSO’da görev değişimini uygun gördüğünü söyledi.

İŞTE YÖNETİM FARKI... EN FAZLA KREDİ EREĞLİ TSO'DAN

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE, TİCARET VE SANAYİ ODASI (TSO) BAŞKANI SERTAN YALÇIN, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İŞBİRLİĞİ İLE ÜLKE GENELİNDE KULLANDIRILMAYA BAŞLANAN ‘NEFES KREDİSİ’ İLE İLGİLİ BÖLGEDE İŞLEM HACMİ EN YÜKSEK ODA OLDUKLARINI BİLDİRDİ.

KDZ. EREĞLİ'DE, KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi’nin 2018 yılı Nisan ayı meclis toplantısında encümen ve ihtisas komisyonu üyeleri seçimle belirlendi.