Karadeniz Ereğli

GÜLÜÇLÜ KADINLARI NEVŞEHİR'E GÖNDERDİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi bayanlara yönelik geleneksel hale getirdiği kültür gezileri kapsamında senenin ilk gezisini Nevşehir'e düzenledi.

YALÇIN'DAN TSO ÜYELERİNE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ MÜJDESİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile 6 banka arasında imzalanan protokol ile hayata geçen ‘Nefes Kredisi’ne başvuruların başladığını açıkladı.

BAŞKAN UYSAL,BÖLÜCEK, HAMZAFAKILI VE TOPÇALI’DA..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezileri kapsamında Bölücek, Hamzafakılı ve Topçalı mahallesini gezerek sorunları yerinde tespit edip, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

KENT MEYDANI PROJESİNE START VERİLDİ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın vizyon projelerinden olan Kent Meydanı, Katlı Otopark ve Cami projesinin ilk etap çalışmalarına eski terminal bölgesinde başlandı.

KELEŞ VE EKİBİNDEN TÜRK METAL'E ZİYARET

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Metal Sendikası Şubesi’ni, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Organ Seçimlerinde Grup Liderlerinden işadamı Arslan Keleş ziyarette bulundu.

GÜLÜÇ'ÜN REİSİNE, SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Gülüç Belediyesi çalışanları, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın doğum günü nedeniyle sürpriz kutlama düzenledi.

BAŞKAN ERCAN, BİLGİLENDİRDİ.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ın, sözleşme görüşmeleri süren TAT Metal AŞ’deki üyelerini bilgilendirdiği bildirildi.

EREĞLİLİ UĞUR GÜNAYDIN, AFRİN DE YARALANDI

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü “Zeytin Dalı Harekâtı”nda, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada yaralananlar arasında Zonguldak'ın Ereğli İlçesinden Astsubay Üstçavuş Uğur Günaydın’ın olduğu öğrenildi.

YALÇIN İSTEDİ, HİSARCIKLIOĞLU OKUL SÖZÜ VERDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) "81 İle 81 Okul" projesine değinen Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sertan Yalçın, Oda Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Kdz. Ereğli’ye de bir okul yapılmasını istedi. Kdz. Ereğli’de Ekonominin Yıldızları Ödül Töreninin açılış konuşmasında Hisarcıklıoğlu'ndan söz isteyen Yalçın, "81 il bitti sanırım şimdi ilçelerde TOBB'un ilçemize bir okul yapmasını istiyoruz" dedi. Hisarcıklıoğlu ise ilçeye bir okul yapımı için söz verdi.

KDZ. EREĞLİ İTFAİYESİ ÖĞRENCİLERLE TATBİKATI YAPTI

Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiyesi, öğrenciler için deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdi

ÇATUROĞLU; “BİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPTIK, YATIRIM YAPMA SIRASI ŞİMDİ ERDEMİR’DE”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Özel Endüstri Bölgesi kurulması ile ilgili kanuni düzenlemelerde Üzerlerine düşen görevi yaptıklarını, yatırım yapma sırasının şimdi ERDEMİR’de olduğunu söyledi.

41 MADDE ÜZERİNDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde Kurulu, Tat Metal AŞ’de Toplu İş Sözleşmesinin ikinci oturumunun gerçekleştirildiği bildirildi.

Halk Banktan istişare Ziyareti

Halk Bank Ziyaretinde...

Ereğli TSO Yönetiminden Gazi Evine Ziyaret

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nin Afrin’de terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda girdiği çatışma sonucu yaralanan Uzman Çavuş Serkan Arık’ı baba ocağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

DANAYI, KDZ. EREĞLİ İTFAİYESİ KURTARDI

Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiyesi, ırmak kenarına düşen bir danayı, sedye ile kurtardı.