Karadeniz Ereğli

ADD, TÜRK METAL SENDİKASINI ZİYARET ETTİ

ADD Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesini ziyaret etti.

BOZKURT’TAN DESTEK

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri ve Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş'ı ziyaret ederek destek verdiği bildirildi.

SALONA ALKIŞLAR ARASINDA GİRDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası’nın 6. Dayanışma ve Kaynaşma Yemeği düzenlendi. Çok sayıda işçi grupları ise Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a ziyaretlerini sürdürdü.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ, İHALEYE ÇIKIYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) bina inşaatının ihaleye çıkacağı bildirildi.

ERDEMİR'DE 130 ÖĞRENCİ AĞIRLANDI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Kurulu Ereğli Demir ve Çelik Farikaları’nda “Şehrimin Hikayesinde Ben de Varım Projesi” kapsamında çeşitli okullardan 130 lise öğrencisinin Erdemir’de ağırlandı bildirildi.

MASTERLERİN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

2021-2022 Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde mücadele eden Ereğli Zafer Men Spor, evinde konuk ettiği Safranboluspor’u puansız gönderdi.

ÖĞRENCİLER ERDEMİR’DEYDİ

Türk Eğitim Derneği (TED) Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 10. Sınıf öğrencilerinin, ilçede kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) mühendis ve işletmecilerle bir araya geldiği bildirildi.

SOSYAL YARDIMLARDA YENİ KAZANIMLAR ELDE EDİLDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şubesi ile yetkili oldukları Tat Metal A.Ş. arasında gerçekleştirilen 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’nin 5. Oturumunun da tamamlandığı bildirildi.

ALAPLI GAZETECİLER DERNEĞİ, BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

Alaplı Gazeteciler Derneği (AGD) Başkanı Doğan Bostancı ve yönetimi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

TAT METAL ÇALIŞANLARI, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 4. Dönem Toplu İş Sözleşmeleri devam eden Tat Metal AŞ’’deki sendika üyesi işçiler, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANAN BAŞKAN POSBIYIK, GÖREVİNE BAŞLADI

Koronavirüs tedavisini sağlıklı bir şekilde tamamlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, görevine başladı. Belediye girişinde çiçekle karşılanan Başkan Posbıyık, testinin pozitif çıktığı dönemde aşıları tam olmanın faydasını gördüğünü belirterek; “İlgilenen, dua eden bütün vatandaşlarıma sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Allah’ın izniyle dimdik ayaktayız, görevimizin başındayız” dedi.

ERDEMİR ROMANYA 20. YILINI KUTLUYOR

Erdemir Romanya 20. yılını kutluyor Erdemir Romanya, 2002 yılında 20 bin ton ile başladığı üretimini 120 bin tona çıkardı

MEMURLARA EN YÜKSEK ORANDAN ZAM YAPTI

Kdz. Ereğli Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında Belediyede çalışan 207 memur ve sözleşmeli personeli kapsayan toplu sözleşme 1 yıllığına imzalandı. Memurlara en yüksek orandan zam verdiklerini belirten Başkan Posbıyık, “Hayırlı olsun” dedi.

BELEDİYE İSKELESİ ELDEN GİDİYOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bozhane mevkiinde bulunan Belediye iskelesinin bakanlık tarafından Ereğli Belediyesi’nin elinden alınmak üzere olduğunu açıkladı. Siyasilere ve İktidar Partisi İlçe Başkanı’na seslenen Başkan Posbıyık, “AK Parti İlçe Başkanlığı’nda bir hareket yok. Ereğli’nin sorunlarıyla ilgilenmiyorlar. Onlar Zonguldak’ta Hamdi beyle beraber, orada ne iş var, ne yok onunla uğraşıyorlar. İskele, Belediyenin elinden alınmak üzere” dedi.

TOPLU SÖZLEŞME SÜRECİ BAŞLADI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şubesi’nde, yetkili oldukları bazı iş yerlerindeki Toplu İş Sözleşme süreçlerinde hareketlenme başladı.