Zonguldak Merkez

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Zonguldak'ta uyuşturucu madde operasyonu kapsamında gözaltına alınan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KURBAN KESİLEREK ÜRETİME BAŞLANDI

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesi’ne bağlı maden ocağında üretime başlandığı bildirildi.

BAROLAR BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİLER

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca liderliğinde Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık’ın da yer aldığı yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Avukat Ramiz Erinç Sağkan’ı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ’TAN, POLİS EMEKLİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Türk Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Zonguldak Şube Başkanlığı’nı ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, dernek başkanı Hayrettin Gezer ve üyelerle tek tek sohbet etti.

GMİS, KURULUŞUNUN 75. YILINI MADENCİLERLE KUTLADI

17 Kasım 1946 tarihinde kurulan Türkiye’nin ilk sendikalarından biri olan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) kuruluşunun 75’inci yılını maden ve MTA işçileriyle kutladı.

BAŞKAN AKBIYIK, KIBRIS’A GİDİYOR...

TGF GENEL BAŞKANI YILMAZ KARACA LİDERLİĞİNDE, FEDERASYONUN KKTC’DE DÜZENLENECEK YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA, ZGC BAŞKANI DERYA AKBIYIK DA KATILACAK

"ZORLU SÜRECİN ÜSTESİNDEN BİRLİKTE GELECEĞİZ"

Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik suçlaması ile aralarında Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesinde çalışan maden işçilerin de bulunduğu 308 hakkında hazırlanan iddianame Ereğli 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmesi ile yargı süresi başladı.

“TEFECİLERİN ÜZERİNE GİDİLSİN”

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, “Valimiz ve yetkililerden, kentimizdeki esnafların üzerine çöken tefecilerin üzerine gitmesini istiyoruz” dedi.

BAKAN BİLGİN İLE GÖRÜŞTÜLER

Genel maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu’nun, Ankara’da bazı ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

“DEMOKRASİYE VE MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada, 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimini bir kez daha lanetlediklerini belirterek, “Her şart altında demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

“MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİN TALAN EDİLMESİNE ASLA MÜSAADE EDİLMEYECEK”

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak’ın simgesi, milli ve manevi değerlerin talan edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

ZONGULDAK’TA FETÖ/PDY OPERASYONU

Zonguldak'ta Emniyet güçleri tarafından düzenlenen FETÖ/PDY’ye yönelik Şafak Operasyonunda 13 kişi gözaltına alındığı öğrenildi.

MUTFAK GİDERLERİ BÜTÇEYİ SARSMAYA DEVAM EDİYOR

Genel Maden-İş Sendikası yayınladığı bültenle, "Şubat 2021’de mutfak harcaması bir önceki aya göre yüzde 2.40 oranında arttığını" açıkladı.

CHP İL GENEL MECLİSİNDEN GMİS’E BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Genel Meclisi Üyeleri Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GMİS) başsağlığı ziyaretinde bulundular.

VALİLİKTEN KORONAVİRÜS KISITLAMALARI...

Zonguldak Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il genelinde alınan tedbirler şu şekilde: