Köşe Yazarları

HABERAL VE ZONGULDAK

HABERAL VE ZONGULDAK

12 Haziran Genel seçimlerinde son viraja girildi.

Siyasi partiler çalışmalarına devam ediyor.  Meydanlarda renkli görüntüler çizen Cumhuriyet Halk Partisi, yaptığı insani yardımlarla ve çalışmalarla vatandaşların sevgisini ve beğenini kazanmaya devam ediyor.

 Alaplı ve Ereğli’de Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın oğlu Kemal Haberal ile Neriman, Halil Posbıyık’lar ihtiyaç sahibi insanları yaptıkları yardımlarla sevindiriyorlar.

Özellikle şimdiye kadar birçok kişinin bilmediği, vatandaşların sağlık sorunlarının İstanbul ve Ankara Başkent Üniversitesi hastanelerinde çözüldüğünü sağlıklarına kavuşan vatandaşların ağzından duyuyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Kemal Haberal ile yaptığımız görüşmede, “Bizler aile olarak yaptığımız yardımların reklam unsuru olmasını istemiyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız yardımlarda asla bir fotoğraf karesine girmedik, girmeyeceğiz de, bizim hakkımızda güzel konuşmalar yapan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek bir çuval kömür yada pirinç için resim karelerine girmek için kendini paralayan diğer siyasetçilere ders olacak bir açıklama yaptı.

Haberal ailesinin bu gün ve bundan sonra da Zonguldak ilinde olacaklarından kuşkumuz asla yoktur. Çünkü Prof. Dr. Mehmet Haberal 12 Haziran seçimleri sonunda Zonguldak CHP Milletvekili olarak meclisteki yerini alacak, Zonguldaklı hemşerilerine en iyi hizmeti verebilmek için çaba sarf edecektir.

İlk iş olarak çok amaçlı bir hastane inşaatı ile başlayacağını düşünüyorum.  Haberal ailesi 50 yıldır Zonguldak’ta değişik iş kollarında faaliyet gösteriyordu, bundan sonrada sağlık ve eğitim kollarında da Zonguldaklı hemşerilerine hizmet vermeye çalışacaklarına inanıyoruz.

Haberal ailesinin kendini ispatlama gibi endişesi asla yoktur. Türkiye’de sağlık, eğitim ve hastanecilik sektöründe yaptıkları ortadadır. Düne kadar Cumhurbaşkanlarını, başbakan, eş ve çocuklarına yıllarca hizmet vererek kendilerine övgüler ve takdirler verenler yine Cumhurbaşkanlarımız ile başbakanlarımız, eş ve çocuklarıdır.

Prof. Dr. Mehmet Haberal gibi dünyanın kabul ettiği ilim ve bilim adamının Zonguldak Milletvekili olarak meclise girmesi hem ilimizin itibarı, hem de Dünya çapında yapılacak bedava reklamlarla emeğin başkenti Zonguldak hak ettiği yeri alacaktır.

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Yazı Yorumu, Bu yazı için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!