Köşe Yazarları

ZONGULDAK AK PARTİDE İHANET VE HAİN TARTIŞMALARI, ULUPINAR VE BEKTAŞ KAVGALARI

ZONGULDAK AK PARTİDE  İHANET VE HAİN TARTIŞMALARI, ULUPINAR VE BEKTAŞ KAVGALARI

Genel Maden İş Sendikası (GMİS) Konferans salonunda gerçekleşen AK Parti Zonguldak İl Danışma Kurulu toplantısında, yerel seçim döneminde Seçim Karargah Merkezi (SKM) Başkanlığı yapan Meclis Üyesi Abdullah Karagüzel’in, “İhanetleri konuşalım” sözleri toplantıya damgasını vurdu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’ın söz düellosu toplantıyı izleyen partililerde sok etkisi yarattı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Danışma Toplantısı’nda Zonguldak Belediye başkanlığını kaybetme nedeni olarak “ Kozlu Fatih Kavşağı’ndaki usulsüz imar uygulamaları ve Kozlu sahilinde işletmeciliğini Hamdi Uçar’ın yaptığı Özsüt Tesislerini” gösterdi.

 Bektaş’ta, Ulupınar Ailesi’nin usulsüzlük yaptığı ileri sürülen kum-çakıl ocağını hatırlattı.

Oysa aynı Milletvekili Ulupınar,  2 Şubat 2014 tarihli Pusula Gazetesindeki bir açıklamasında “Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş Kozlu'da yaptığı çalışmalardan dolayı bir markadır ve seçimi alacağız” demiş. Demek ki ataların dediği gibi, “Takke düşmeden kel görünmüyor”.

“İhanet edenler ile içimizdeki hainler” başlıklı

Zonguldak kulislerinde AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve teşkilatının yerel seçim başarısızlığından ötürü gözden çıkartıldı, yeni il başkanı arayışlarının sürdüğü konuşuluyor. Merhum eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan Türkiye siyasetteki kaos döneminde dile getirdiği o tarihe geçen cümle akıllara geliyor; “Kadayıfın altı kızardı”

Zonguldak’ın siyasette en rahat ve sorunsuz ilçesi olan Kdz. Ereğli’de çalışmalar son hızıyla devam ediyor. AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, ilçeye kamu ve özel sektör yatırımlarını çekme çalışmaları yaparken; Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, ilçede kurum ve kuruluşlar arasındaki sosyal barışın yeniden oluşmasını sağlıyor diğer taraftan da yol, su ve alt yapıdaki eksiklerin tamamlanması hız veriyor. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kurumlar arasındaki ziyaretlerde olduğu gibi İl Danışma Toplantısı’nda “Geçmişe değil, geleceğe bakalım” çağrısı yaparak sıcak ve samimi tavırlarıyla gönüllerde taht kuruyor.

Yerel seçimlerde Milletvekili Ercan Candan, önceki dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, önceki dönem İl Başkanı Celil Uzun tüm kırgınlıkları ve kavgaları bir kenara bırakıp ilçe teşkilatını da yanlarına alarak büyük bir zafere imza atarak belediye başkanlığını AK Partiye kazandırmışlardır. Kazanılan zafer, ilçenin daha da ileriye gitmesine imkan sağlayacaktır. Kdz. Ereğli’de Akademisyen kimliğinden dolayı siyaseti ve teşkilatçılığı bilmemekle itham edilen Milletvekili Ercan Candan nasıl lider olunur,  Fazlı Erdoğan ve Celil Uzun’da tüm seçmenleri toparlayıcı davranışı ile seçim nasıl kazanılır dersi vermiştir. Kazanılan bu başarılardan dolayı Ercan Candan’a 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde AK Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekilliği, Celil Uzun’a da AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı yolu yeniden açılmıştır diye düşünüyorum. 

Saygılarımla.

 

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Yazı Yorumu, Bu yazı için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!