Tüm Manşetler

DİKMEN MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

DİKMEN MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

JENERATÖRLER 120 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR

Kdz. Ereğli’de üretilen ve 7 kıta, 120 ülkeye ihraç edilen Güçbir jeneratör markalı jeneratörler ülke ve bölge ekonomisine ciddi katkılar yapmayı sürdürüyor. Fabrikayı, yurt dışından gelen misafirler sık sık incelemeye geliyor.

ERDEMİR MÜHENDİSLİK, 22 YAŞINDA.

Zonguldak Ereğli'de kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından kurulan Erdemir Mühendislik, Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş., 22. yılına girdi.

OYUNCAK MÜZESİ EYLÜL AYI ATÖLYE PROGRAMI

Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi Eylül ayı atölye programı açıklandı.

ENERJİSA DAĞITIM ŞİRKETLERİNDEN MÜŞTERİLERİNE AVANTAJ SAĞLAYACAK HİZMET

Sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ hizmet verdiği bölgelerde müşterilerine işlem kolaylığı sağlayacak Kullanıcı Hizmet Merkezleri’ni devreye aldı.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI; “AZİZ MİLLETİMİZ 101 YIL ÖNCE TÜM MİLLETLERE ÖRNEK OLACAK EMSALSİZ BİR ZAFERE İMZA ATTI”

ERDEMİR, ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

GANDEZLER, ALAPLI’DA 100 YILDIR ET KESİYOR

Alaplı’da 100 yıldır kasaplık yapan Koçak ailesi Gandezler Kasabı adı altında et kesiyor.

ERDEMİR, TÜRKİYE’NİN İLK YERLİ YÜKSEK FIRININDA 50 BİNİNCİ DÖKÜMÜ GERÇEKLEŞTİRDİ

4 Ağustos 2023 tarihinde 50 bininci dökümünü gerçekleştirdi. Türkiye’nin ilk yerli yüksek fırınında, 15 Mayıs 2008 tarihinden bu yana toplam 26,5 milyon ton sıvı ham demir üretildi.

BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’I BAKIM VE YATIRIMLARIYLA AYDINLATTI

Sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

KDZ. EREĞLİ’DE, YÜZ BİNLERCE İNSAN SEMİCENK KONSERİYLE COŞTU

3 SAAT SAHNEDE KALAN SEMİCENK, UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI Kdz. Ereğli Belediyesi 23. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali konserleri kapsamında sahne alan Semicenk, yüz binlerce müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı. 3 saat boyunca sahnede kalan Semicenk, müzisyen arkadaşları Doğu Swag ve Rast ile de düet yaptı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, performansı için Semicenk’e teşekkür ederken sahneden bir kez daha “Kdz. Ereğli İl olsun” diye haykırdı.

ERDEMİR, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı

ERDEMİR, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı

ASCE GYO halka arz ediliyor

Türk sanayinin duayenlerinden Abdulkadir Konukoğlu tarafından 2010 yılında kurulan ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz ediliyor. Sağladığı istihdam, üretim gücü ve ilk günkü başarma tutkusuyla Türkiye’ye yayılan ASCE GYO’nun halka arzında 27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde talep toplanacak. Hisseler 3 Ağustos’ta işlem görmeye başlayacak.

SANKO HOLDİNG, ÖĞRENCİLERE 5 BİN ADET TABLET BAĞIŞLADI

SANKO Holding, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na 5 bin adet tablet bağışladı.

BAŞKENT EDAŞ’TAN SELDE GÜVENLİ ELEKTRİK MÜCADELESİ

Batı Karadeniz’deki sel süresince emniyet amaçlı kesintiler gerçekleştiren elektrik dağıtım ekipleri, selin etkisini yitirmesi ve arızaların onarılmasıyla bölgeye yeniden enerji sağladı