Tüm Manşetler

KÖKTÜRK ALAPLI DAN HAYIR İSTEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Alaplı da ilçe merkezi ve köyleri gezerek referandumda anayasaya neden HAYIR diyeceklerini anlatan broşürler dağıttı.

POSBIYIK MEYDANLARA İNDİ

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve belediye meclis üyeleri, İnönü Parkında yapılan basın açıklamasıyla REFERANDUMA HAYIR kampanyasının startını verdiler.

KIZILAY ALAPLI ŞUBESİ KUŞBAŞI DAĞITTI

Türkiye Kızılay Derneği, her yıl Kurban Bayramında vekâletle kurban kesiminden elde ettiği etlerden yaptığı kavurma ve kıymaları şubelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmaya başladı.

ALTAY AİLESİ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Ereğli ilçesinde, geçirdikleri kazada yaşamını yitiren gazeteci Altan Altay ile eşi Nurten Altay ve çocukları İzel Altay mezarları başında anıldı.

ALAPLI TSO DAN İFTAR YEMEĞİ

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oda üyelerine yönelik geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

SAMAN DEPOSU TAMAMEN YANDI

Ereğli İlçesi Kepez Mahallesi Kayalık sokakta bulunan saman deposu belirlenemeyen nedenden dolayı yandı. İki itfaiye aracının müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

YİNE YEŞİLTEPE YİNE KAZA

Ereğli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Karşıdan Karşıya geçmek isteyen 68 yaşında ki Firdevs Doğancı ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

MHP DEN KILIÇ A EVET TEPKİSİ

MHP Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç ın Referandumda evet oyu vereceğim açıklamasını ticari kaygılara yenik düşen bir beyan olarak nitelendir

GÜMELİDE HAVUZ KEYFİ

Alaplı Gümeli Beldesindeki mini havuz gençleri serinletiyor.

ERDOĞAN A REFERANDUMDA SÜPRİZ DESTEK!

Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan Alaplı TSO Başkanı ziyaret ederek Referandum da destek istedi. TSO Başkanı Kılıç,Kendi fikrim olarak referandumda evet oyu vereceğim dedi.

TANRIVERDİ, İFTARDA KONUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi 12 Eylül 1980 darbesinden sonra 1982 Anayasası yürürlüğe girer girmez, Türkiye nin gündemine Anayasa değişikliği girmişti

ÇİMENOĞLU, GÜREŞ İÇİN DESTEK İSTEDİ

18 Eylül 2010 Cumartesi günü, 25. Alaplı Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinin yapılacağı er meydanında hazırlıklar sürüyor.Güreşlerin diğer masraflarının karşılanması noktasındaki aynı desteği Ereğli ve Alaplılı işadamlarımız ile esnaflarımızdan da bekliyoruz

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDE REFERANDUM MESAİSİ

TC no bulunmayan kişilerin oy kullanamayacak olması nedeniyle, nüfus cüzdanı değiştirme taleplerinin karşılanması amacıyla hafta sonu da mesai yapılacak.

İNCİVEZ YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Alaplı ilçesinde Ormanlı beldesi ve Kaptaş mevkisi istikametinde birçok köyün ulaşımını sağlayan, karayolunda çalışmalara devam ediyor

ROTARY ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR VERDİ

Kdz. Ereğli Rotary Klubü, üyeleri ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üye ailelerine iftar yemeği verdi.