Tüm Manşetler

TAKSİTLE TEZGAH!

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı kapalı pazaryeri esnafına 300 TL peşin 8 taksit ile toplam 1.500 Bin TL’ye şehir merkezinde yeni tezgâhlar açacaklarını söyledi.

SAYDAM POSTA67 GAZETESİNE KONUŞTU!

Başkan Saydam, 20 yıldır asfalt yapılmayan Alaplı-Gümeli Beldesi arasındaki yolun Zonguldak Ak Parti Milletvekili fazlı Erdoğan, Zonguldak Valisi Erdal Ata ile Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’ün üstün gayretleri ile KÖYDES projesi kapsamında yapılmaya başlandığını belirtti.

EHLİYETTE REFORM DEĞİŞİKLİK!

2011 yılından itibaren ilkokul mezunları artık ehliyet sahibi olamayacak. Özel Umut Sürücü Kursu Kurucusu Şenol İnan, düzenlemenin amacının sürücü adaylarına en az sekiz yıllık temel eğitimi bitirtmek olduğunu söylüyor.

ÖZTÜRKTEN KANDİL MESAJI!

Alaplı İlçe Müftü Vekili Mustafa Öztürk, Berat Kandilli dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Kandillini kutladı

PEDALLA KARADENİZ TURU!

Artvin Sarp sınır kapısından bisikletiyle Karadeniz turuna çıkan Bilal Çakır (44) 1150km pedal çevirdikten sonra Alaplı İlçesine geldi.

ERDEMİRİN ÜST GEÇİTİ KALDIRILIYOR!

Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Düzce-Ereğli arasındaki duble yol çalışmaları kapsamında erdem yuva mevkisinde bulunan Erdemir tarafından yaptırılan üst geçitin kaldırılacağını açıkladı.

KONAKLAMA YERLERİ BELLİ OLDU!

Alaplı Kaymakamı Aydın Memük,49 köy muhtarıyla bir araya gelerek aylık değerlendirme toplantısı yaptı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Tersane İşçileri Göz Yaşları arasında toprağa verildiler

SEVİM ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yığılca yolunda meydana gelen kazada Mustafa Sevim ölümden döndü

EREĞLİ TERSANEDE KAZA 4 ÖLÜ!

Ereğli İlçesinde faaliyet gösteren Ustaoğlu Gemi Tersanesi'nde iskele çökmesi sonucu meydana gelen kazada 4 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.

BURCU İLE SÜLEYMAN MURATLARINA ERDİLER

Alaplı Demokrat Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yılmaz ın İngilizce öğretmeni kızı Burcu ile Çevre mühendisi Süleyman Gargın Alaplı Kültür Merkezinde yapılan düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

KIRAÇ AKÇAKOCAYI SALLADI!

Akçakoca Kültür ve Turizm Festivali'nde sahne alan Kıraç ve Ziynet Sali binlerce hayranını söyledikleri şarkılarla coşturdular.

GÖKAN ÖZTÜRK ANISINA KAN BAĞIŞI KANPANYASI!

Bir yıl önce Akçakoca-Alaplı Karayolunda geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Medya67 Gazetesi yazı işleri Müdürü Gökhan Öztürk anısına düzenlenen Kan bağışı kampanyasında 152 ünite kan toplandığı bildirildi.

VALİ ATA GÜMELİDE!

Zonguldak Valisi Erdal Ata, Gümeli Beldesi Bölüklü yaylasında bulunun ve Türkiyenin 105. tabiat anıtı olarak tescillenen porsuk ağaçlarını inceledi.

CÖBEK BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Alaplı Kent Konseyi Başkanı İbrahim Cöbek, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.