Tüm Manşetler

KÖPRÜ SÖZÜNÜ YERİNE GETİR!

Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal,10 yıl önce verilen köprü sözünü yerine getirilmesini istedi.

YASTIK KAVGASI!

Alaplıda bir mağaza açılışında açılış gününe özel indirimli fiyatla satışa çıkarılan silikon ortopedik yastıklar vatandaşlar tarafından büyük ilgi görünce zaman, zaman izdiham yaşandı.

ALAPLI DEVLET HASTANESİNDE E-RANDEVU!

Alaplıda 50 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi, internet üzerinden hastalara randevu vermeye başladı.

ROTARY DEVİR TESLİM TÖRENİ!

Kdz Ereğli Rotary Kulübünün yeni dönem devir teslim töreni Kdz Ereğli Belediyesi Plaj tesisleri Musa Restoranda düzenlenen gecede gerçekleştirildi

BEŞİNCİ MAHALLE TOKİ OLDU

Alaplı TOKİ Konutlarında, Belediye sınırlarına katılım için yapılan referandumda; TOKİ sakinleri, yüzde 93 ile Belediye ye Evet dedi.

ALAPLIDA HUZUR OPERASYONU!

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı huzur operasyonu gerçekleştirildi.

POSBIYIK TRT FM DEN MİLYONLARA SESLENDİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, TRT FM Stüdyolarında canlı yayına çıkarak, Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali hakkında bilgi verdi.

SINAVLAR İLÇELERDE DE YAPILSIN

Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Gündoğdu, üniversite sınavlarının öğrenci yoğunluğu bulunan ilçelerde de yapılması gerektiğini bildirdi.

ÇİMENOĞLU AK PARTİDE!

Demokrat Partili Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlunun ziyaret etti. Ziyarette Çimenoğlunun Ak Partiye davet edilmesi konusu konuşuldu.

ALAPLIDA EKMEĞE ZAM YAPILDI!

Alaplıda fırıncılar arasından yaşanan rekabet nedeniyle uzun süredir.75 kuruştan satılan 400 gram ekmek fiyatı 1 TLye yükseldi.

REFERANDUM TOPLANTISI YAPILDI

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, önümüzdeki Pazar günü Belediye sınırlarına katılım oylaması için sandık başına gidecek olan TOKİ konutları sakinleriyle toplantı yaptı.

İLÇE TARIMA ŞAŞIRTAN ATAMA!..

Kdz.Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğüne Kastamonu Araç İlçe Tarım Müdürü Mustafa Demir atandı.

ÇATUROĞLU HİÇ İNANDIRICI DEĞİL!

Çimenoğluna destek vermeye hazırız demesi bana hiç samimi gelmedi. Özellikle Alaplıya hizmet etmek istiyoruz. Belediye her türlü desteğe hazır sözleri hiç inandırıcı, içten ve samimi sözler değildi.......

DEVLET TATİLDE.YOLLAR ASFALT AKIYOR

Arabamı sağa çektim. Arabanın her tarafı zift içinde kalmış. Yol boyunca yol tam bir zift seli durumunda. Resmen zift oluk oluk yol boyunca akıyor.

EYVAH! NERELERE GİDİYORUZ

Buda nereden çıktı diyeceksiniz. Biliyorum! Birkaç senedir tv deki diziler, filmler aldı başını gidiyor valla.........