Tüm Manşetler

23 NİSANDA DOST ÜLKELERDEN 100 ÖĞRENCİ GELİYOR!

Zonguldakın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık 3 tane komşu ve dost ülkeden 100 öğrencinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Ereğliye geleceğini ve ilçedeki öğrencilerle kaynaştırılacağını ifade etti

TTK SAHASINDAN 100 KİLOGRAM KABLO ÇALINDI

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait binadan 100 kilogram kablo çalındı.

ZONGULDAK HAYIR DEDİ!

Zonguldak,Yeni Anayasa Paketi değişikliğine HAYIR dedi.

AK PARTİ DE İSTİFA!

Ak Parti Zonguldak İl Koordinatörlük görevinde bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede görevinden istifa ettiği öğrenildi.

ÇATUROĞLUNA,GENEL MERKEZDEN UYARI!

Alaplı AK Parti Teşkilatı tarafından ilçe Danışma Kurulu toplantısı Parti binasında düzenlendi.Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Çaturoğlu, Genel Merkezden yapılan uyarıyı partililerle paylaştı.

VALİNİN ARAÇI TOZ İÇİNDE!

Alaplıya bağlı Gümeli Beldesi ile Aydınyayla köyü arasındaki 7 km stabilize yolda oluşan toz bulutu sürücüleri isyan ettirdi.

ÖLÜM YOLUNDA RADAR TABELASI DEĞİŞTİ!

Kdz Ereğli İlçesinde ölüm yolu olarak bilinen Karayolunda radar tabelası değiştirildi.

KÖSE, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ!

Alaplı Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclisi Üyesi Dürdane An Köse, yeni belediye dükkanları inşaatı ile deniz dolgu çalışmalarını yerinde inceledi.

CEZA YAĞDI!

Kdz Ereğli ilçesinde hız limitini aşan ve yasak yere araçlarını park eden 21 araç sürücüsüne toplam 3 bin 650 TL para cezası kesildi.

GÜMELİ VALİDEN ASFALT İSTEDİ!

Zonguldak Valisi Erdal Ata Alaplıya bağlı Gümeli Beldesinde İncelemelerde bulundu.

EGD bir ilke imza atıyor

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) ve Verem Savaş Derneği işbirliği ile bütün basın çalışanları ve matbaacılar, 16 Nisan Cuma günü verem taramasından geçirilecek.

Köktürk, Abant Gölündeki Doğa Tahribatını Sordu

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Bolu Valiliği'nin "Abant Uzun Devreli Gelişme Planı" Kapsamında Yürüttüğü Çalışmalar Sonucunda Abant Gölünde Yaşanan Değişimi TBMM Gündemine Taşıdı.

Çaycuma da Kuvars Madeni Bulundu

Kuvars Maden ocağının değeri 1 milyon dolar olduğu belirtiliyor.

ÖĞRENCİLERDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu 6-B sınıfı öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri paraları Elazığ Depreminde mağdur olan öğrenci kardeşlerine göndererek sosyal sorumluluk örneği gösterdiler

YILDIZ İZCİLER POSBIYIKI ZİYARET ETTİ

YILDIZ İZCİLER POSBIYIKI ZİYARET ETTİ