Karadeniz Ereğli

CHP, KIZILAY İŞBİRLİĞİ İLE KAN VERDİ

CHP,  KIZILAY İŞBİRLİĞİ İLE KAN VERDİ

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki CHP İlçe Teşkilatınca, kan bağışı kampanyası düzenlendiği bildirildi.

Devrim Bulvarındaki Atatürk Anıtı alanında, Türk Kızılayı Ereğli Şubesi iş birliği ile gerçekleştirilen kampanyada; başta CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul olmak üzere parti yöneticileri, partililer ve ilçe halkı kan bağışında bulundu.

Ertuğrul, kan bağışında bulunması ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bağışta bulunanlara teşekkür ederek, şunları söyledi: "Kan, toplumda ihtiyacı bitmeyen bir şeydir. Bunun sıkıntısında olan insanlar ancak tecrübe edebiliyorlar. Bunun senelerdir bilincindeyiz. Ereğli'de de Türk Kızılayı şube yönetiminde tekrar bir yenilenme olduktan sonra Kürşat Yağız başkanımızla birlikte koordineli çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalara bir halka daha ekledik. Hiç bitmeyecek olan bu ihtiyaca katkıda bulunmak amacıyla tüm üyelerimizi ve halkımızı bir kere daha bu konuda motive etmek amaçlı böyle bir organizasyon düzenledik. Önemli olan topluma katkı sağlayabilmek. Bu noktada, Başkanımıza da, koordinatörlerimize de halkımıza bir kere daha dokunmaya fırsat verdikleri için biz çok mutluyuz. Tüm kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz."

Yağız Teşekkür Etti

Yağız'da düzenledikleri kampanyadan dolayı Ertuğrul ve teşkilatına teşekkür ederek, şöyle dedi: “Karadeniz Ereğli halkı kan bağışı kampanyalarına oldukça duyarlı. Düzenlediğimiz her bağışı kampanyasına çok yüksek katılım oluyor.  Bugün de kampanyamıza çok sayıda insan katıldı .’Kan evrenselliğe açıktır’  sloganıyla CHP İlçe teşkilatıyla beraber düzenlemiş olduğumuz kan kampanyasına katılan herkese teşekkür ediyorum.  CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul'a da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Kan bağışı kampanyası sırasında, yaş günü olması dolayısıyla kutlama yapılan  Kızılay gönüllüsü Mervenur Kayık'a, Kdz. Ereğli Kızılay Şube Başkanı Kürşat Yağız da broş hediye etti.



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!