Alaplı

“ALAPLI AHŞAP, ANKARA’DA GURBETÇİLERİN SICAK YUVASI OLACAK”

“ALAPLI AHŞAP, ANKARA’DA GURBETÇİLERİN SICAK YUVASI OLACAK”

 Alaplı’da 2020 yılında kurulan ve kısa sürede büyüyerek Türkiye’nin en büyük mobilya ve kereste ürünlerinin satış ve pazarlanma yeri olan Alaplı Ahşap Ankara Sitelerde satış şubesi açarak, sektörde başarısı taçlandırdı.

Türkiye'nin ilk ve en köklü mobilya sanayi bölgesi olan bilinen Sitelerde satış şubesi açan Alaplı Ahşap Firma sahibi Bülent Yılmaz, hedeflerine ve hayallerine adım adım yaklaştığını söyledi. En büyük hedefinin doğduğu Alaplı İlçesine fabrika kurup işsizler aş ve iş kapısı açmak olduğunu ifade eden Yılmaz; “Yıllarca Ukrayna’da bir fabrika kurarak kereste sektöründe başarılı ticaretler yaptık. Rabbim beni ve ekibimi yeniden anavatanım Türkiye’de yaşayabilmeyi ve ticaret yapabilmemize imkan sağladı. İşte gurbetteki yaşadığımız o süreçte kendime ‘Alaplı ilçemizde bir fabrika’ kurup onlarca insana iş ve aş imkanım sağlamak adına bir hedef koydum.  Şimdi hedeflerimi hayata geçirme zamanıdır.  Alaplı OSB’den fabrika arazisi aldık ve fabrikamızın inşaatı devam ediyor. Fabrikamızın tüm malzeme ve makine teçhizatını yaklaşık iki yıl önce temin ettik ve en kısa sürede tamamlayıp yüz kişiden fazla insanımıza aş ve iş kapısını açacağız” dedi.

“ALAPLI AHŞAP, GURBETTEKİ HEMŞEHRİLERİMİZİN EVİ GİBİ OLACAK”

Yıllarca gurbette kaldığını, gurbetteki yaşamın çok zor olduğunu bildiğini ve bundan dolayı Ankara Sitelerde şube açtığı Alaplı Ahşap sataş ofisinin vatandaşlarını evi gibi olacağının altını çizen Bülent Yılmaz; “Gurbetin ne olduğunu çok iyi bilirim. Vatandaşlarımızın bir kapısı, bir evi ve memleketi olacak. Biz ilk aşamada satış ofisimizde her türlü inşaatlık ve mobilya kerestesi müşterilerimizin hizmetinde olacak. Daha sonra kaliteli ürün çeşitliliği ile aranan ve takip edilen bir firma olacağız. Firmamızın adresi Ankara siteler,  Eğribucak sok.no:48’dadır” dedi.

“ÜLKEME HİZMET ETMEK İÇİN GERİ DÖNDÜM”

Vatana ve millete hizmet etmenin en büyük ibadet olduğunu ifade eden Yılmaz konuşmasını şöyle tamamladı; “Vatanıma, Bayrağıma, ezanıma ve maneviyatıma hizmet etmenin çok büyük bir ibadet olduğunu biliyorum. Bu inançla önce ilçeme sonrada ülkeme kalıcı eserler bırakmak için tüm çalışma arkadaşlarımda gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz”



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!