Alaplı

EMİRHAN ÇEVİK, FİFA KOKARTI'NA GÖZ KIRPIYOR...

EMİRHAN ÇEVİK, FİFA KOKARTI'NA GÖZ KIRPIYOR...

 Alaplı esnaflarından Meşhur Dönerci  Cihat Çevik'in oğlu, TOBB Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Hakem Emirhan Çevik, Türkiye'nin gururu oldu.

Alaplı esnaflarından Meşhur Dönerci  Cihat Çevik'in oğlu, TOBB Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Hakem Emirhan Çevik, Macaristan'ın Kaposvar kentinde 4 - 11 Temmuz tarihlerinde  bu yıl 15.si düzenlenen  Intersport Youth Football Festival (İntersport Gençlik Futbol Festivali)'nde toplamda 15 maç yöneterek Alaplı'nın gururu oldu.

Alaplı'nın yetiştirdiği ender değerlerden biri olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olan ve aynı zamanda  Futbol Hakemlik yapan Emirhan Çevik'in, kısa süre içinde genç yaşta FİFA kokartı alan Türkiye'nin ilk genç hakem olması bekleniyor.

Macaristan'da düzenlenen Intersport Youth Football Festival (İntersport Gençlik Futbol Festivali)'nde toplamda 15 maç yöneten ve turnuvanın final maçı olan Kaposvar Football Club ile Hungary National Team arasında ki karşılaşmayı yöneterek otoriterlerden tam not alan Emirhan Çevik, genç yaşında adeta FİFA Kokartı'na göz kırpıyor. Turnuvanın son maçı olan ve Kaposvar Football Club'un, Hungary National Team'i 3-2 yendiği maçta gösterdiği başarılı yönetim ve kritik anlarda çaldığı düdükle otoritelerden tam not alan Emirhan Çevik 28 Ülkeden 64 Futbol Takımının katıldığı turnuva da adeta hakemlik dersi verdi.

Alaplı'nın gururu olan Çevik, final maçının ardından gazetemize imtiyaz sahibi Doğan Bostancı'ya şu açıklamalarda bulundu; '  “Ülkemizi böyle bir turnuvada temsil etmek benim ve arkadaşlarım için çok gurur verici bir olaydı. Bizi turnuvaya davet eden organizasyon yetkililerine, gitmemize vesile olan hakem derneğimize ve her zaman yanımda olan aileme de teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da mesleğimde ve hakemlik kariyerimde ilçem Alaplı’yı ve ülkemi en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğim.”



EMİRHAN ÇEVİK, FİFA KOKARTI'NA GÖZ KIRPIYOR... EMİRHAN ÇEVİK, FİFA KOKARTI'NA GÖZ KIRPIYOR... EMİRHAN ÇEVİK, FİFA KOKARTI'NA GÖZ KIRPIYOR... EMİRHAN ÇEVİK, FİFA KOKARTI'NA GÖZ KIRPIYOR...

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

1 Yorum

  • helal olsun yiğenim