Alaplı

CHP’Lİ ALAPLI BELEDİYESİ, UCUZ SU DURUMUNU AÇIKLAYAMADI

CHP’Lİ ALAPLI BELEDİYESİ, UCUZ SU DURUMUNU AÇIKLAYAMADI

 AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun, CHP’li Alaplı Belediyesinin “bölgenin en ucuz suyunu kullanıyoruz” iddiasının yanlış çıktığını söyledi.

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun yaptığı aklamada, “ Ben belgelerle bölgenin pahalı suyunu Alaplı halkının içtiğini ispatladım. Ama aradan bir hafta geçmesine rağmen Alaplı Belediye tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Belediye yetkililerinin açıklama yapmaması vatandaşların tepkisine de neden oluyor” dedi.  

Belediye Başkanı Nuri Tekin’ in 5 yıldır suni gündemlerle Alaplı halkını yanılttığını belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Celil Uzun, "Şuana kadar biri çıkıp da ya arkadaş sen yanlış söylüyorsun demedi. Ben belediyenin su açıklamasını belgeler ile ispat ettim. Bizim ispat ve iddialarımıza belediye yetkilileri değil, belediye ile herhangi bir görevi olmayan yandaş vatandaş cevap vermeye çalışıyor. Bunların Alaplı halkının karşısına çıkmaya yüzü yok. 5 yıldır vatandaşa hep yanlış bilgiler söyleyerek günü kurtarmaya çalışmışlar" dedi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!