Zonguldak Merkez

ZONSİAD BAŞKANI TISKAOĞLU’DAN FUARA DAVET

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu “Birlikten Ticaret Doğar” sloganıyla düzenlenen Zonguldak 2. Genel Ticaret Fuarı’na tüm bölge halkını davet etti.

“RAMAZAN BAYRAMI’NIN HUZUR, SAĞLIK VE BARIŞ GETİRMESİNİ DİLERİZ”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayınlayarak Ramazan Bayramını kutladı.

“TÜM EMEKÇİLERİN VE HALKIMIZIN YENİ YILI KUTLU OLSUN”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, bir mesaj yayınlayarak başta maden işçileri ve MTA işçileri olmak üzere tüm emekçilerin ve halkımızın yeni yılını kutladı.

ÇATES YENİ YILI KUTLADI

ÇATES YENİ YILI KUTLADI

GMİS YÖNETİMİNDEN TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ATALAY’A ZİYARET

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı makamında ziyaret etti.

"HALKA ARZIMIZA GÖSTERDİĞİNİZ YOĞUN İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

Çatalağzı Termik Santrali; "Halka arza gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz"

TÜRK-İŞ’İN 24’ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULU, ANKARA’DA BAŞLADI

30 Kasım’da başlayan Genel Kurul, 2 Aralık’ta yapılacak seçimlerle sona erecek.

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını ve Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’I BAKIM VE YATIRIMLARIYLA AYDINLATTI

Sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

BAŞKENT EDAŞ’TAN SELDE GÜVENLİ ELEKTRİK MÜCADELESİ

Batı Karadeniz’deki sel süresince emniyet amaçlı kesintiler gerçekleştiren elektrik dağıtım ekipleri, selin etkisini yitirmesi ve arızaların onarılmasıyla bölgeye yeniden enerji sağladı

GMİS, ENERJİ İLE ÇALIŞMA BAKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkez Yönetim Kurulu, 11 Temmuz 2023 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcıları Av. Ahmet Aydın ve Faruk Özçelik’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

ARSLANBUĞA’YA MADENCİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa’yı ziyaret eden Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü’nde çalışan maden işçileri, imzalanan kamu çerçeve protokolü için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

KOTRA TEŞEKKÜR ETTİ

14 Mayıs Genel Seçimlerinde Zonguldak seçim sonuçları açıklanmasının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak 1. Sıra milletvekili adayı Murat Kotra basın açıklamasında bulundu.

AK Parti:3 - CHP:2

Zonguldak'ta AK Parti 3, CHP 2 milletvekili çıkarttı.

“MADEN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİN VE MADEN İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, 43 madencinin hayatını kaybettiği Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesi’nde 14 Ekim 2022 tarihinde meydana gelen kazayla ilgili görülmeye başlanan davayı dikkatle ve yakından takip ettiklerini belirterek, “Maden şehitlerimizin ailelerinin ve maden işçilerimizin yanındayız. Onların haklarını her şart altında kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz” dedi.