Gökçebey

AK PARTİ GÖKÇEBEY İLÇE BAŞKANI ERKAN SONER KODAMAN...

Ak Parti Gökçebey 7’nci Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan kongrede Erkan Soner Kodaman, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı seçildi.

GÖKÇEBEY, DOĞASI İLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Zonguldak İl Temsilciliği, 14 Nisan Pazar günü Gökçebey merkezden başlayarak Anıt Ağaç, Veysioğlu, Saraçlar ve Aktarla Köyleri arasında 14 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Gökçebey'den Başoğlu'na Tam Destek

Gökçebeyliler CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Umut Başoğlu’nu bağrına bastı.

ÇATUROĞLU'NDAN GÖKÇEBEY'E ZİYARET

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Gökçebey Muhtarlar Derneğinin açılışına katılarak bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kanalizasyon işçisi göçük altında kaldı

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde kanalizasyonda çalışan işçi göçük altında kaldı.

GÖKÇEBEY SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ULUPINAR'I ZİYARET ETTİ.

Gökçebey Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı Mecliste ziyaret etti. Gökçebey Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ilçelerinin eksiklikleri için yapılması gerekenleri Zonguldak Milletvekili Ulupınar ile paylaştılar.

GÖKÇEBEY KAYMAKAMLIĞI AB PROJELERİ İLE İLÇEYİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

Gökçebey Kaymakamlığı ve bağlı kurumlarının AB Hibe programlarından azami fayda sağlaması ve AB projeleri geliştirme ve yazma kapasitelerinin artırılması maksadı ile 03.05.2012 tarih ve 680 sayılı görevlendirme onayı ile bir araya getirilen uzmanlar ekibinin hazırladıkları projeler hayata geçiyor.