Karadeniz Ereğli

FALIM PİDE BURSA PARK İSKENDER GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Falım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Günaydın, Erdemir ofis yolu üzerinde faaliyete geçen Falım Pide & Bursa Park İskender ‘de basın mensuplarını ağırladı.

BELEDİYE PLAJLARI SEZONA HAZIRLANIYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi, yaz sezonu öncesi bölgenin çekim merkezi olan Batı Karadeniz bölgesinin tek mavi bayraklı plajları olan Sevgi, Barış, Dostluk Plajı’nda hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

ERDEMİR, "19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN"

ERDEMİR, "19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN"

Erdemir Romanya, Cwieme Berlin Fuarı’na katıldı

Motor ve jeneratör sanayisinin ana girdilerinden elektrik çeliğinin Avrupa'daki sayılı üreticilerinden Erdemir Romanya, Almanya’da gerçekleştirilen Cwieme Berlin Fuarı’nda elektrik çeliği alanında sunduğu çözüm ve hizmetleri anlattı.

Erdemir saat ücretli işe alım yapacak

Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir; üretimi, yatırımları ve yarattığı istihdamla 59 yıldır Karadeniz Ereğli’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunuyor. Erdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda 2024 yılında da saat ücretli olarak görev yapmak üzere toplu işe alım yapacak. Adaylar, başvurularını 20 Mayıs Pazartesi gününden itibaren iki hafta boyunca hafta içi her gün Erdemir Spor Salonu’nda yapabilecek.

BAŞKAN POSBIYIK, ERDEMİR'İN 59. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ERDEMİR’in 59.’uncu kuruluş yıldönümünü nedeniyle sosyal paylaşım mesajı yayımladı.

ERDEMİR, 59’UNCU İŞLETME YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 15 Mayıs 1965 tarihinde işletmeye açılan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir), 59'uncu işletme yıl dönümünü kutluyor

OYAK Maden Metalürji Şirketlerinde 23 Nisan coşkusu

OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutladı.

ERDEMİR RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

OYKA Kağıt Fabrikası’nda grev sona erdi

Türkiye'nin faaliyet gösteren tek entegre kraft kağıt fabrikası olan OYKA’da uzlaşma sağlandı, işçiler yedi gün önce başlattıkları grevi sonlandırdı.

BAŞKAN POSBIYIK: "MUTLU YILLAR AŞKIM EREĞLİ"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yeni yıl mesajı yayımladı.

SPOR SALONUNUN YIKIMINA BAŞLANDI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ereğli İlçesin Kandilli beldesinde 1986 yılında yapılan spor salonu yenisi yapılacağından yıkımına başlandı bildirildi.

ERDEMİR, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

ERDEMİR, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

ERDEMİR, "10 Kasım Atatürk’ü Özlem Ve Rahmetle Anıyoruz"

ERDEMİR, "10 Kasım Atatürk’ü Özlem Ve Rahmetle Anıyoruz"

ERDEMİR, CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILINI YENİ YATIRIMI İLE KUTLUYOR

Erdemir’in Türk mühendislerinin katkılarıyla inşa ettiği ‘Zübeyde’de ilk üretim gerçekleşti