Karadeniz Ereğli

BAYAN POSBIYIK’TAN MAHALLELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

BAYAN POSBIYIK’TAN MAHALLELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

 Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından mahallelere teşekkür ziyaretlerine Ören Mahallesi ile başladı.

31 Mart’ta yapılan Yerel seçimlerde, Ereğli halkının gösterdiği teveccühle Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Belediyesini ve Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırmak için yoğun tempoda çalışırken eşi Neriman Posbıyık’ta mahallelere teşekkür ziyaretine başladı.

Bayan Posbıyık, seçim döneminde oluşturduğu Kadın ekibiyle birlikte ilk ziyaretini 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin önde çıktığı 8 mahalleden biri olan Ören mahallesine gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Halil Sever ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Bayan Posbıyık, “Oy veren, vermeyen hiçbir ayrım yapmadan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini de dinleyen Neriman Posbıyık, Muhtar Halil Sever ve vatandaşlarla birlikte bazı bölgelerde yaptığı incelemelerin ardından Ereğli terminaline geçerek vatandaşlarla sohbet etti.

 



BAYAN POSBIYIK’TAN MAHALLELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ. BAYAN POSBIYIK’TAN MAHALLELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ. BAYAN POSBIYIK’TAN MAHALLELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ. BAYAN POSBIYIK’TAN MAHALLELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!