Alaplı

TÜRKİYE'DE 3 MİLYON ABONEYE ULAŞTI..

TÜRKİYE'DE 3 MİLYON ABONEYE ULAŞTI..

 Türkiye’de 27 il ve 180 ilçede abonelerine doğa dostu, güvenli ve ekonomik doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, 3 milyonuncu abonesine ulaştı.

Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketi olan Aksa Doğalgaz, doğal gaz dağıtım alanına eklenen yeni ilçelerle birlikte, daha fazla aileyi doğal gaz konforuyla buluşturuyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180 ilçe ve beldede kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerini 2002 yılından bu yana sürdüren Aksa Doğalgaz, 2019 Temmuz ayı itibarıyla 3 milyon aboneye ulaştı.

2018 yılında gerçekleştirdiği 681 milyon TL yatırımla 3,409 kilometre yeni şebeke imalatı gerçekleştiren ve böylece toplam şebeke uzunluğunu 27,883 kilometreye ulaştıran Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin ulaştığı toplam doğal gaz şebeke uzunluğunun yüzde 20’sini oluşturuyor.

Düzce ve Kdz. Ereğli’de toplam 155 bin abone

üAksa Doğalgaz, lisans bölgesinde yer alan Düzce İl genelinde ve Kdz.Ereğli, Alaplı ilçelerinde, 2.300 kilometrelik şebeke uzunluğuyla, Düzce İl Merkezi ve Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Beyköy, Boğaziçi, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı, Yığılca, Kdz.Ereğli, Alaplı, Gülüç olmak üzere  1 il merkezi-12 ilçede, 155 bin aboneye hizmet veriyor.

 Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Şirket Müdürü Ender Onur, “2019 yılındaki yatırım çalışmaları kapsamında yılsonuna kadar yaklaşık 10.500 aboneye daha doğal gaz ulaştırmayı planlamaktayız, yatırım yaptığımız bölgelerden yoğun talep gelmekte, vatandaşlarımıza bu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca tüm vatandaşlarımızı doğalgaza davet ediyor, doğal gaz dönüşüm işlemlerini kış aylarından önce tamamlamalarını ve doğal gaz konforuyla sıcacık bir kış geçirmelerini öneriyoruz” şeklinde konuştu. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!