Alaplı

VAKIFBANK GÜÇLÜ GELECEK İÇİN ZONGULDAK'IN YANINDA

VAKIFBANK GÜÇLÜ GELECEK İÇİN ZONGULDAK'IN YANINDA

 ‘Hedef Tek Güçlü Gelecek Buluşmaları’ kapsamında Anadolu’da ziyaretlerde bulunan VakıfBank üst yönetimi, Genel Müdür Abdi Serdar Üstünsalih ve Genel Müdür Yardımcıları, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile Zonguldak Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti.

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “Türkiye’nin en büyük kömür rezervlerine sahip olan Zonguldak, milli sanayimizin güçlenmesinde kritik rol üstleniyor. Bu güzel şehrimiz, bir bakıma ülkemizin enerji kaynağı olarak milli ekonomimize güç veriyor. Art arda gerçekleştirdiğimiz faiz indirimleriyle biz de VakıfBank olarak hane halkından ağır sanayiye kadar tüm segmentlere kesintisiz destek veriyoruz. Nihai hedefimiz olan Türkiye bilançosuna azami katkıda bulunma sorumluluğumuzu kararlılıkla yerine getiriyoruz” dedi

 

VakıfBank’ın milli ekonominin yanındaki güç olma misyonuyla başlattığı ‘Hedef Tek Güçlü Gelecek Buluşmaları’nın son durağı Zonguldak oldu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ve Genel Müdür Yardımcıları, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alon ile Zonguldak Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti.

Üstünsalih, “Cumhuriyetin en büyük sanayi hamlelerinden biri de Zonguldak sayesinde gerçekleşmiştir. Taşkömürü madenciliği, demir-çelik endüstrisi ve termik santral gibi ağır sanayi tesisleriyle bu güzel şehrimiz, enerji üretimindeki yüzde 6,6’lık payıyla ülkemizde ikinci sırada yer almaktadır. Bu yönüyle Zonguldak, bir bakıma ülkemizin enerji kaynağı olarak milli ekonomimize büyük güç vermektedir. Biz de VakıfBank olarak Türkiye’nin gözbebeği şehirlerinden biri olan Zonguldak’ta bulunmaktan ve bu bölgeye her geçen gün artan bir destek vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Batı Karadeniz’e verilen krediyi yüzde 10 oranında artırdık

 

Üstünsalih “İnanıyorum ki Zonguldak, sadece taş kömürüyle değil fındık ve Osmanlı çileği gibi tarımsal üretimiyle, üniversitesiyle, doğal ve kültürel varlıklarıyla da bir cazibe merkezi olarak büyümeye devam edecektir. VakıfBank olarak Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğümüze bağlı Zonguldak, Bolu, Karabük, Düzce, Bartın, Kastamonu illerinde 22 şube, 290 çalışma arkadaşımız ve tüm kaynaklarımızla bölgemizin yanındaki güç olmaya devam ediyoruz. Bu bölgeye verdiğimiz kredi miktarını yılın ilk altı ayında yüzde 10 oranında artırdık. Bireyselden tarıma, ticariden KOBİ’ye, kurumsaldan kamu ve yerel yönetimlere kadar tüm segmentlerde kesintisiz desteğimizi sürdürüyoruz. Türkiye ekonomisindeki olumlu gidişatın tüm paydaşlara yansıması adına art arda kredi faiz oranlarında indirimler gerçekleştiriyoruz. Nihai hedefimiz olan Türkiye bilançosuna azami katkıda bulunma sorumluluğumuzu kararlılıkla yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

 



VAKIFBANK GÜÇLÜ GELECEK İÇİN ZONGULDAK'IN YANINDA VAKIFBANK GÜÇLÜ GELECEK İÇİN ZONGULDAK'IN YANINDA VAKIFBANK GÜÇLÜ GELECEK İÇİN ZONGULDAK'IN YANINDA VAKIFBANK GÜÇLÜ GELECEK İÇİN ZONGULDAK'IN YANINDA

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!