Zonguldak Merkez

UYUŞTURUCU MADDE, SİLAH, BIÇAK VE FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

UYUŞTURUCU MADDE, SİLAH, BIÇAK VE FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

 Zonguldak’ın bazı ilçelerinde yapılan operasyonlarda, uyuşturucu madde, silah, bıçak ve fişek ele geçirildiği bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre; Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, Gökçebey İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli operasyonlar gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda Ereğli’de, S.A.(32), S.A (41), C.A (31), İ.K (30), Devrek’te V.K (25), O.G (30), M.D (30) Gökçebey ilçesinde de A.E (39) ve E.S (25) olmak üzere p kişi yakalandı. Yakalanan şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 76 Kök Kenevir, 293,94 Gram Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde, 1 adet Silah, 1 adet Sustalı Bıçak ile 10 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısların ifadelerinin alınmasına devam edilirken, suç unsurlarına ise el konuldu. Diğer yandan, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde il genelinde 8-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 9 operasyonda, toplamda 16 şahsa adli işlem tesis edildiği kaydedildi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!