Zonguldak Merkez

ANNELER DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

ANNELER DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES




Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Türk Anneler Derneği şubesince dernek ve öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Alaplı Hükümet caddesinde düzenlenen kermese Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve eşi Dilek Çimenoğlu,  Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, Belediye Meclis Üyeleri Erol Tunçkaya, Dürdane An Köse,  DP Alaplı ilçe Başkanı Mehmet Yaman, Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Mehtap Yaman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, kermes de yaptığı konuşmada Türk Anneler Derneği Alaplı şubesinin ilçede yaptığı etkinlikleri takdirle karşıladıklarını belirterek dernek başkanı Mehtap Yaman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kermeste konuşan Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Mehtap Yaman, Dernek yararına ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına çeşitli etkinlikler ve kermes düzenlediklerini söyledi.

Dernek olarak 2010–2011 Eğitim ve öğretim yılında  10 öğrenciye burs imkanı sunmayı hedeflediklerini belirten Yaman,” Türk Anneler Derneği Alaplı şubesi olarak ilçede dernek ve yardıma muhtaç öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler ve kermesler düzenliyoruz.  3 gün sürecek olan kermesimizde yönetim kurulu arkadaşlar ve dernek üyelerimiz evlerinde yaptıkları yiyecekleri burada vatandaşlarımıza uygun fiyatlarla vermek suretiyle derneğimize katkı sağlamaktadırlar. Dernek olarak sağlanan gelirlerin yüzde 80’inini öğrencilere ve geri kalan gelirleri ise dernek ihtiyaçlarının giderilmesi için kullanıyoruz. Amacımız derneğimize daha çok gelir sağlamak ve daha çok öğrenciye burs imkanı sunmak.  2010- 2011 eğitim ve öğretim yılında 10 öğrencimize burs vermeyi hedefliyoruz. Şu anda burs konusunda müracaatları bekliyoruz. Bunun yanı sıra Üniversiteye kayıt parası ödemekte sorunlar yaşayan öğrencilerimize de imkanlarımız çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımında da bulunuyoruz” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!