Zonguldak Merkez

ALAPLI DA YARALI KEDİYİ KURTARMA OPERASYONU

ALAPLI DA YARALI KEDİYİ KURTARMA OPERASYONU


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde park halindeki otomobilin motor kısmına giren ve aracın çalıştırılıp motor pervanesinin dönmesiyle ağır yaralanan sokak kedisi belediye itfaiye ekiplerince kurtarıldı. 

Alaplı ilçesinde, park halindeki otomobilin motor kısmına giren ve aracın çalıştırılıp motor pervanesinin dönmesiyle ağır yaralanan sokak kedisi; Alaplı Belediyesi İtfaiye ekiplerince, yaralandığı bölgeden alınarak, Alaplı Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve İyileştirme Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Alaplı Yeni Siteler’de bir sokak kedisi, yol kenarında park halinde bulunan bir aracın motor kısmına girdi. Aracın çalışıp, motor pervanesinin dönmesiyle kuyruk bölgesinden ağır yaralanan sokak kedisi, araç sahibi ve mahalle sakinleri tarafından aracın motor kısmından dışarıya çıkarılarak, Alaplı Belediyesi İtfaiye Amirliği’ne haber verildi. Can acısıyla, sürünerek çöp konteynırının altına giren  yaralı kediyi bulunduğu yerden çıkaran Belediye İtfaiye ekipleri, Alaplı Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve İyileştirme Merkezi’ne ulaştırarak, tedavi altına alınmasını sağladı. Alaplı Belediyesi Veteriner Hekimi Yılmaz Koçak; ağır yaralı kedinin yaşama şansının çok az olduğunu, durumunun kötüye gitmesi durumunda, daha fazla acı çekmemesi için uyutulabileceğini bildirdi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!