Zonguldak Merkez

Yazıcıoğlu, ARPAŞ la Yüceliyor

Yazıcıoğlu, ARPAŞ la Yüceliyor

Yaklaşık 40 yıldır Karadeniz Ereğli ve Alaplı İlçelerinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’nun, bir süre önce bayiliğini aldığı ARPAŞ gümüş takıları ile firmalara yönelik promosyon çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, altın ve gümüşte ünlü marka ARPAŞ’ın ilk bayiliğini aldıklarını hatırlatarak, bu sektörde farklı çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.

Yazıcıoğlu, firmalara yönelik çalışmalarını şöyle anlattı:

“Yazıcıoğlu ARPAŞ Gümüşçülük olarak, bölgemizdeki firmaların tüm promosyon işlerine yönelik bir çalışma başlattık. Bu bağlamda, firmasında belli bir süre çalışmış, emekli olmuş veya kıdem almış çalışanlarını ödüllendirmek isteyen yöneticilere çeşitli önerilerde bulunuyoruz. Firmalara, üzerlerinde logoları bulunan saatler, yüzükler, kravat iğneleri, anahtarlıklar, rozetler, sigaralık ve peçetelikler, hatıra paralar, madalyalar, kalemler, kupalar ve plaketler hazırlayabiliyoruz. İsteğe göre altın veya gümüş kaplamalı olarak hazırlanan bu promosyon ürünlerinin, firma sahipleri veya yöneticileri tarafından; çalışanlarına verilen değeri ortaya koyacağını düşünüyoruz. Ürünlerimizin tamamı ARPAŞ markalı olup, firmaların kendi logoları da eklendiğinde ortaya çok güzel eserler çıkacağını taahhüt ediyoruz.

Promosyon ürünlerimizle ilgili 2010 VIP Gümüş Takı Aksesuar Katalogumuz hazırlanmıştır, incelemek isteyenler Yazıcıoğlu Kuyumculuk veya Yazıcıoğlu ARPAŞ Gümüşçülük mağazalarımızdan temin edebilirler.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!