Alaplı

GÜNER DEN ADD VE AGD YE VEDA ZİYARETİ

GÜNER DEN ADD VE AGD YE VEDA ZİYARETİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanan Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zekai Güner, Alaplı Gazeteciler Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şubesine veda ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şubesini ziyaret eden Prof. Dr. Zekai Güner, 1989'dan beri Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda görev yaptığını belirtti. Görev yaptığı süre içerisinde çok güzel işler yaptıklarını belirten Güner, “Alaplı Meslek Yüksek Okulunda görev yaptığım son 15 yılda 'Okul Müdürü' olarak görevime devam ettim. 28 Aralık 2010 tarihi itibarıyla da Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görev sürem doldu. Karaelmas Üniversitesi Rektörümüz Sayın Mahmut Özer, Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü kurmak üzere beni görevlendirdi. Daha doğrusu daha önce kağıt üzerinde kurulmuş bu bölümü harekete geçirmek, canlandırmak, buraya öğrenci almak maksadıyla ben buradaki görevimi tamamlamış oldum. Bu süreç içerisinde gerçekten çok güzel işler yaptık” dedi.

   Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı da konuşmada Güner’in ilçede görev yaptığı süre içinde yaptığı çalışmaların herkesimin takdirini kazandığını belirtti.

   Güner'in ilçeden ayrılmasını önemli bir kayıp olarak değerlendiren Sanlı, “ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Prof. Dr. Zekai Güner’in Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanması bizi sevindirmiş ama bir o kadarda üzmüştür. 15 yıldır Alaplı Meslek Yüksekokulu'nun müdürlüğünü yürüten çalışkan ve başarılı hocamızın ilçeden ayrılması açıkçası yüreğimizi burktu. ADD olarak hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

  Ziyarette ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kuruluda hazır bulundu.

  Prof. Dr. Zekai Güner daha sonra Alaplı Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

  İlçede görev yaptığı süre içinde basınla iyi ilişkiler içinde olduğunu ve basın’ın kendileri için önemli bir yer tutuğunu belirten Güner, “  ilçemizin ve bölgemizin büyüyüp gelişmesinde, ülke genelinde popülaritesinin artmasında yaşanan gelişmeler kadar basınımızın aktif olması da çok önemli role sahiptir.  Basınımızın haber almamızı sağlamak gibi temel bir insan hakkına ulaşmamızı, hem de bölgemizi ülke ve dünya vitrinine taşımada sağladığı katkıları görmezden gelemeyiz. Yaşadığımız il, ilçe ne kadar tanınırsa o kadar potansiyel bir ekonomik güce de sahip olur aynı zamanda. Oluşan ekonomik büyüklükse yine bizim, hepimizin ortak değeri. Bölgemizin tanınması aynı zamanda bizim tanınmamız, vitrine çıkmamız anlamına gelir. Ben bu anlamda sizlere çalışmalarınız da başarılar diliyorum” dedi.

 Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı’da “15 yıldır Alaplı Meslek Yüksekokulu'nun müdürlüğünü yürüten çok değerli hocamız Prof.Dr. Zekai Güner'in Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'ne atanması bizi sevindirmiş ama ilçeden ayrılacak olması bizleri üzmüştür. Kendisinin ilçemizin gelişmesi noktasında yaptığı çalışmalarla gönlümüzde apayrı bir yer edinmiştir. Alaplı Gazeteciler Derneği olarak kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!