Alaplı

POSBIYIK IN 10 OCAK GÜNÜ MESAJI

POSBIYIK IN 10 OCAK GÜNÜ MESAJI

“Toplumsal yaşamın en zorlu mesleklerinden biri olan gazetecilik için önemli günlerden biri olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü samimi ve en kalbi duygularımla kutluyorum.

             Hayat koşulları içerisinde yaşanan her olaydan bizleri haberdar eden, görevini ifa ederken de büyük zorluklar ve sıkıntılarla boğuşan gazetecilerimiz için 10 Ocak’ta hatırlanması ve ifade edilmesi gereken önemli gerçekler var. Bugün, her türlü olumsuzluğa rağmen özveri ile çalışan gazetecilerin büyük çoğunluğunun sosyal güvenceden yoksun, maddi kazanımlar bakımından eksik olması; buna rağmen basın kuruluşlarından alınan yüksek orandaki vergiler, gazetecilik mesleğinin önündeki en büyük engellerdendir. Bütün bu engellere rağmen yıllardır dimdik ayakta duran ve yaşadıkları topluma kılavuz olmak adına çalışan tüm basın kuruluşları sahipleri ve çalışanları büyük bir takdir ve saygıyı hak etmektedirler.

             Bu 10 Ocak gününde de, tüm çalışan gazetecilerimizin temel sorunlarının en iyi şekilde vurgulanarak,  bu sorunların çözümüne başlandığı günlere ışık olmasını diliyorum.

              Bu düşüncelerimle, Karadeniz Ereğli’mizin ve Zonguldak’ımızın her yöresindeki gazeteci dostlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!