Alaplı

ALAPLI CHP YE 25 TDH Lİ PARTİLİ KATILDI.

ALAPLI CHP YE 25 TDH Lİ PARTİLİ KATILDI.

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Teşkilatında düzenlenen rozet takma törenine CHP İl Başkanı Osman Yayla, Alaplı CHP İlçe Başkanı Nuri Tekin ve çok sayıda partili katıldı.

Alaplı CHP binasında düzenlenen rozet takma töreninde konuşan CHP İl Başkanı Osman Yayla, "Halkın iktidarını gerçekleştirecek olan partimiz, her geçen gün çığ gibi büyümekte, bu büyüyüşü ise bazılarını rahatsız etmektedir. Türkiye Değişim Hareketinden Türkiye çapında CHP büyük geçişler var bunlardan biri de Alaplı’da yaşıyoruz. 25 arkadaşımız tekrar yuva döndü “ dedi.

 
 
 
 

TDH Alaplı yönetim kurulu üyesi İrfan Türkyılmaz, ise konuşmasında, “Beraber emek verdiğimiz TDH'de görev alan tüm arkadaşlarıma ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Burası zaten bizim yuvamızdı. Bazı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştık. Şimdi yeniden yuvamızda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozet takıldı.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

2 Yorum

  • SAYIN BOSTANCI TDH DEN 25 KİŞİ YUVAYA DÖNDÜ YAZIYORSUNUZ NEYE DAYANARAK YAZIYORSUNUZ.İSİMLERİNİ AÇIKLAMNIZI BEKLİYORUM.RESİMLERDE GÖRÜNEN 4 KİŞİ.DİĞER KİŞİLERİN RESMİNİ GÖREMEDİK.İSİMLERİNİ LÜTFEN AÇIKLAYINIZ.ALAPLI OSMAN YAYLANIN YANLIŞLARINDAN NE ZAMAN KURTULACAK.İŞTE GÜMELİNİN,ALAPLININ HESABINI BEN DEĞİL KENDİ TEŞKİLATI SORUYOR.BİZ TDH OLARAK AYAKTAYIZ YIKILMADIK.ELBETTE BİZDE BU SEÇİMDE Bİ KARAR VERECEĞİZ.ÜZÜLEREK İFADE EDEYİM BİZE SORMADAN BİZM ADIMIZA YAPILAN AÇIKLAMA VE ROZET TÖRENİ BİR TALİHSİZLİKTİR.KAMU OYUNA SAYGI İLE DUYURULUR.TEKRARA EDİYORUM BASIN OLARAK CUMARTESİ TARİHİ ÜYE GİRİŞ İMZALI FİŞLERİN İSİM LİSTESİNİ YAYINLAMANIZI BEKLİYORUZ.LÜTFEN İLGİLİLERDEN ALIP YAYINLAYINIZ.SAYGI DUYARIM.BİZDE GÖRELİM KİMLER GİTMİŞ.


  • Sayın Recep Tufan Birincisi biz kesinlikle kimseye sayı bildirmedik... İkincisi genel birliktelik içeren bir sözde kullanmadık sadece geçmişte tdh hareketini destekleyen arkadaşlarımızın aramıza katıldığını belirttik. Üçüncü olarak sizin bilmediğinizi düşündüğümüz tdh zonguldak kurucusu ve Alaplı başkanlığını atayan kişi Harun AKIN ın bu geçişten haberi vardır. Başta da söylediğimiz gibi hiçkimseye bir rakam verilmemiştir.Açıklama yapılacak bir durum da söz konusu değildir.