Alaplı

POSBIYIK, CEM EVİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

POSBIYIK, CEM EVİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bir yıla yakın zaman dilimi içerisinde yapılan çalışmalarla sadece yüzde 25 lik bölümü tamamlanan ve Karadeniz sahili boyunca tek Cem Evi olma özelliğine sahip olacak Alevi Kültür Derneği Binası’nın inşaat çalışmalarına destek veren Karadeniz Ereğli Belediyesi, hazırladığı projeler kapsamındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın da büyük önem verdiği ve sık sık ziyaret ettiği Cem Evi inşaatında, öncelikli olarak elektrik tesisatına belediye personeli tarafından başlanırken, bu çalışmaların en kısa süre içinde tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

 

TUĞLA ÖRME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Belediye Başkan Yardımcıları ve projeden sorumlu daire müdürleri ile birlikte Cem Evi inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın da gelinen noktadan büyük memnuniyet duyduğu çalışmalar kapsamında, binanın tüm katlarındaki tuğla örme çalışmalarının bittiği bilgisi verildi. Tüm katların plastik doğramalarının yapılmasına da başlanırken, binanın komple sıva, izolasyon, ısı yalıtımı ve sıhhi tesisatları ile ilgili çalışmalar için de proje işlemlerinin tamamlandığı bilgisi verildi.

 

 

 

ŞUBAT’TA TESLİM EDİLMESİ HEDEFLENİYOR

Kent için büyük önem arz eden ve bölge için en önemli projelerden biri gözüyle bakılan Karadeniz Ereğli Alevi Kültür Derneği ve Cem Evi binasının Şubat ayı içinde tamamlanarak anahtar tesliminin dernek yönetimine yapılması hedefleniyor.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!