Alaplı

AGD DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

AGD DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, göreve yeni seçilmesi nedeniyle, Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

  Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’ü makamında ziyaret etti.

  Ziyarette konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Dernek Başkanı Doğan Bostancı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AGD yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Memük,  “ Basınımız bizim gözümüz ve kulağımız.  Gazetecilik, büyük sorumluluk isteyen, zor bir meslek, Her şeye rağmen fedakarlıkla bu mesleği yürüten sizleri tebrik ediyorum” dedi.

  AGD Balkanı Doğan Bostancı’da üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını ve bu görevi en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içinde olduklarını ifade ederek, “Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla beraber bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gazeteci üyelerimizin ve meslektaşlarımızın çalışmalarına kolaylık sağlayabilmek için, imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz” dedi

  Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte daha sonra ilçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ı ziyaret etti.

 Emniyet Müdürü İsmail Baş ile bir süre sohbet eden Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

  Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı beraberinde yönetim kurulu üyeleri son olarak Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

 Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç ile bir sohbet eden AGD Başkanı Doğan Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri Liman projesi, ahşap yat tersanesi, OSB ile çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerde Alaplı Gazeteciler Derneği yönetim kurulu üyeleri Hasan Haşıl ve Erdoğan Kutlu’da hazır bulundu.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!