Alaplı

ALAPLI DA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

ALAPLI DA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, ilçede yapacakları çok büyük hizmetler olduğunu ifade ederek , “şimdi görevden kaçma zamanı değil, Alaplı’ya hizmet etme zamanıdır” dedi. 

   2011 genel seçimleri öncesi milletvekilliği aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifası gündemde olan ancak istifa etmeyen Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu Ak Parti ilçe Teşkilatı olarak Alaplı’ya daha faydalı olacaklarına inandığını ifade ederek istifa etmediğini söyledi. Alaplı’ya hükümet desteği ile bugüne kadar birçok faydalı yatırımlar yapıldığının altını çizen Çaturoğlu, “Milletvekili olmak her siyasetçinin hedefidir. Ancak Alaplı’nın bize şu an ilçe başkanı olarak daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” dedi.

   Alaplı’nın gelişmesi ve hak ettiği konuma gelebilmesi için hayati önem taşıyan yatırımların takibini sürdüreceklerini ve en kısa zamanda faaliyete geçmeleri için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini ifade Çaturoğlu, ‘Hükümetimizin de desteği ile Alaplı’ya yatırımların sürmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!